Gott dinkel/surdegsbröd

av Åse

Har ni smakat Pågens ”God Form” med dinkel och surdeg? Supergott! Jättegott att rosta!

6 PP och man håller sig mätt länge!
På min frukostmacka har jag 17% ost och St. Dalfours osötade marmelad. (9% mjukost som botten)

IMG_5596

IMG_5598

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

37 kommentarer

enpernilla 23 januari, 2010 - 16:13

Jag gillar också detta bröd, riktigt gott!

Svara
Ann 23 januari, 2010 - 09:40

Ja, det är super gott!

Ann

Svara
Alex2 23 januari, 2010 - 09:03

Tack för tipset! Jag köpte brödet igår och har precis avnjutit en supergood lördagsfrukost :o)

Svara
lis 23 januari, 2010 - 02:14

Mitt favoritbröd!
Min mage klarar inte av bröd så bra men detta går bra.
Har du förresten provat Fazers frökusar (gjort på dinkelmjöl) ?
Också min favorit rostat 🙂

Snyggt du gjort om här!
Kram

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 07:19

Hej vännen, tack!
Ja frökusar är det andra brödet jag varvar emellan, så goooott!

Svara
Anita 22 januari, 2010 - 20:13

Det ska jag testa. Tack för tipset! I helgen är det Frökuse som ska testas.

Svara
mia 22 januari, 2010 - 18:06

är det 6 pp för två skivor av brödet eller bara en halva????
Har inte hittat det här i nån av våra affärer än men det kanske är nytt?

Svara
Åse 24 januari, 2010 - 10:29

6 PP för hela brödet.

Svara
Eva 22 januari, 2010 - 11:31

Brödet har jag provat,jättegott. Tack för tipset på marmeladen.
Blir så inspirerad av dig. Mattipsen, viktminskningen o motionen, så nu har jag plockat fram stegräknaren o ska börja räkna steg. Alltid en början
eva

Svara
Veronica 22 januari, 2010 - 09:29

Nej men det måste jag testa, ser supergott ut!

Svara
Lotta 22 januari, 2010 - 06:20

Festligt. Går in för att kika på din sida medan jag äter frukost bestående av
Pågens ”God Form” ;o) med 10% ost & skinka.
Håller med den är jätte god. Barnen gillar den också.

Svara
Louice 21 januari, 2010 - 22:07

Har köpt brödet nu men du Åse, jag la in det i online-verktyget o då säger den 5 pp för 1 bröd. Fast du kanske avsåg hela din frukost kom jag på.
Kram!

Svara
Åse 21 januari, 2010 - 22:14

Nopps 6 PP är brödet.

Brödet väger 85 g. 10 g protein, 45 g kolhydrater, 3,5 g fett, 6 g kostfiber = 6 PP

😉

Svara
Louice 21 januari, 2010 - 22:23

Mysko…Jag lägger in det i onlineverktyget ”Skapa nytt livsmedel” o där står det att jag bara ska ange mättat fett, dvs 0,5 gr mättat fett.
Ska ärligt säga att det gjorde mej fundersam just att det stod att jag skulle ange ”mättat fett”.

Svara
Åse 21 januari, 2010 - 22:25

Jag har varit i kontakt med dem angående stavfelet, du ska alltså ange FETTET inte mättat fett!
De skulle ändra det men det har de bevisligen inte gjort.

Svara
Louice 21 januari, 2010 - 22:31

Aha! Bra, nu slapp jag maila vv..var precis på väg att göra det faktiskt. Tyckte det var jättekonstigt att det stod så där när vanliga kalkylatorn på sidan har ”fett” rätt o slätt.
Tack snälla! Kramiz! 🙂

Åse 21 januari, 2010 - 22:33

Har mailat dem igen nu, du är säkert inte dne enda som skriver fel, det ger ju fel pointsvärde! Grrrrrr!

Louice 21 januari, 2010 - 22:36

Tur jag inte lagt in nått annat livsmedel. 🙂

Helena 21 januari, 2010 - 22:06

Tack för en jättebra och inspirerande sida.

Svara
Vardagsglamour 21 januari, 2010 - 19:57

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! Nu blev jag hungrig.. Mackor! :-)) Hahha!

Svara
mallaba 21 januari, 2010 - 19:31

Ser riktigt smaskigt ut….Ska prova det….Idag köpte jag hem Extra grov med fullkorn från Det Goda. Aldrig hört talas om. Så det ska bli intressant att smaka det…..

Svara
vickan 21 januari, 2010 - 18:49

ääääääälskar deras marmelader!!!! vilken smak var detta?? måste köpa fler, har snöat in på williamspäron och Fikon just nu.

Svara
Åse 21 januari, 2010 - 20:11

Det är de enda marmelader jag ätit de senaste åren! Detta var svarta vinbär, williams päron är supergod, den gör jag drink på!
Fikon är också god ja! Ja alla är ju supergoda!

Svara
Innerjoin 21 januari, 2010 - 18:23

Jättemumsigt är det brödet! Är det ”Fyra Frukter” fr St.Dalfour? Det är min favorit! Och Fikonvarianten.

Svara
Åse 21 januari, 2010 - 18:36

Nej detta var svarta vinbär! Fyra frukter o fikon är också supergoda!!!

Svara
Ida A 21 januari, 2010 - 18:06

Ja, det brödet är supergott!
En fråga: Är det 6 pp för enbart brödet eller med ditt pålägg?
Ha en bra kväll (idag blev det – 0,7 kg, känns bra).

Svara
Karin/Rosa maränger 21 januari, 2010 - 17:28

Har aldrig provat detta men oj så gott det ser ut!

Svara
Ann-Sofie 21 januari, 2010 - 15:31

Japp, det är supergott, mitt frukostbröd också. Jag rostar det och använder Philadelphiaost som pålägg. Smarr.

Svara
cecilia 21 januari, 2010 - 15:01

De där brödet är verkligen JÄTTE gott å nyttigt. Men tyvärr så har jag blivit allergisk mot de – blä. kram

Svara
Maud 21 januari, 2010 - 14:05

Måste absolut prova den när fastaperioden är över.
Annars så gillar jag att baka mitt eget surdegsbröd, så nyttigt och gott.

Tack för tipset

Svara
Hanna 21 januari, 2010 - 13:01

Jag måste nog använda min rost mer, mkt blir ju gott av det!

Själv så har jag bakat filmjölkslimpan (leilas) och hade glömt hur fantastiskt god och mättande den är!

Svara
Anna-Lena 21 januari, 2010 - 12:32

Ja, visst är det gott. Men jag har inte provat att rosta det. Ha det gott!
/A-L

Svara
Emma H 21 januari, 2010 - 12:29

Det är jättegott, min nya favorit:)

Kram

Svara
Eva 21 januari, 2010 - 12:14

Ja, vi har precis provat brödet här hemma!
Tror inte att det var nån som var missnöjd med det!

Är redan en favvo 🙂

Svara
Jenjo 21 januari, 2010 - 11:55

Visst är det gott! Jag äter det varje morgon. Alltid gott, men godast om man rostar det enligt min åsikt!
Kramis

Svara
Åse 21 januari, 2010 - 11:58

Håller definitivt med!! Ett gott bättre rostbröd!

Svara
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Foto & Design blogg 21 januari, 2010 - 11:41

Åh tack för tipset!:) Var på jakt efter en ny!:)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.