Godaste fröfrallorna! Prova dessa!

av Åse
2 kommentarer

Hej vänner!

Årets förkylning har så klart kommit, haha! Väljer att skratta åt det! Inte nog med min inspirationsuppförsbacke nu kommer  förkylning ovanpå det.

Jag ska skjutsa Alice på kalas på min moppe strax men vill bara tipsa er om mina snabba fröfrallor! Hade faktiskt glömt hur goda de är! Lite farligt goda 😉

HÄR hittar ni receptet

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jenjo 30 oktober, 2019 - 12:03

Mitt liv har verkligen satts på spets sista tiden. En nära vän till mig (som jag känt i 30 år och dessutom är gift med min bästa vän) dog helt oväntat förra veckan. Bara ramlade ihop, 50 år gammal. Det är så sorgligt så man kan inte förstå. Jag är nära vän med hela hans familj, så det är riktigt jobbigt att se alla ledsna.
Sen fick min chef ett cancer-besked och hon står mig nära även privat.
Så det känns som om livet spelar mig spratt hela tiden nu…

Men då är det kul att ”krypa in” i din blogg och se hur du har det. Tyvärr ser jag att du är förkyld, så jag hoppas du kryar på dig snart.
Jag ser att du skaffat en el-moppe oxå. SÅÅÅ kul! Köra tvåhjuligt i alla dess former är så underbart. Min långa mc-karriär började faktiskt med en eu-moped. 🙂

Sköt om dig, fina Åse. Och än en gång. Tack för att du bjuder in oss så pass mycket som du gör i ditt liv. Du är en stor inspiration för många, speciellt för mig.

KRAM <3

Svara
Åse 30 oktober, 2019 - 15:13

Usch så ledsamt Jenny! Man vet aldrig vad som drabbar en eller ens nära i framtiden.
Många stora kramar till dig, förstår det är tungt. 💗

Jaaa tvåhjukigt äär kul och då ¨r ju ingen liten moppe ngt mot en MC haha!

Kraaaam!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!