Fredagsrabatter! Don’t miss!

av Åse

Innehåller reklam genom annonslänkar till Jotex, Bodystore och Ellos

Hej hej på er!

Kikar in mellan städning, matlagning, jobb och piff här! 😅 Busy fredag idag.
Jag tänkte bara puscha för lite rabatter så här inför helgen!
Min rabatt hos Jotex som ger er 20% på en hel order går, inklusive mattor och möbler. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller rea. Gäller en gång per kund! Den går ut på söndag!

Massa nyheter hos Jotex HÄR – Min rabattkod: 56KILO20

Älskar min matta från Jotex! 20% på mattor är mkt!

Bodystore har massor med GRYMMA rabatter!

15% på Nordic Superfood By Myrberg – HÄR
15% på Renée Voltaire – HÄR
15% på Helhetshälsa! – HÄR

Två favoritdoktorer =) Dr. Organic och Dr. Hauschka!

Älskar denna inpackningen från Dr Organic.

Den populära rosen dagcremen är fab! Även ansiktsvattnet man sprayar på – fräsch dofta av rosor.

Ellos har som vanligt massor med rabatter!
Upp till 30% på överdelar och klänningar HÄR
20 % på hemsortimentet! HÄR
30% på skor! HÄR
20% på omtyckt hudvård! HÄR

Min blå tröja är på rabatt HÄR


I dag har jag denna sköna långa jeanskjol på!  Så skön höstkjol. HÄR

Nä hörrni! Nu ska jag ner och förbereda fredagsdrinken till er!
STAY TUNED! 😍

KRAM

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Catti 1 september, 2018 - 16:19

Min viktminskning beror helt på omläggningen till LC-kost och framför allt dina recept som jag följt hela tiden. Precis som du har jag ett förflutet som viktväktare och märkte att jag gick ned mindre och mindre för varje gång. Jag började misstänka insulinresistens och då funkar inte ”lite av allt i lagom mängder” som är VV:s koncept. Precis som du skriver i en av dina böcker är det inte värt att svälta i tre dagar för att kunna unna sig en pizza på fredagen…nu äter jag och blir mätt och sedan är det inte mer med det. Mättnadskänslorna håller i sig tillräckligt länge för att jag inte ska behöva mellanmål och det räcker med tre huvudmål. Väldigt skönt; jag saknar inte VV-tiden med en banan på förmiddagen och ett äpple på eftermiddagen…enligt VV är det fritt fram för frukt, men jag märkte att det inte var bra för mig. Mättade dåligt och triggade suget, så en evig ond cirkel…

Jag kan bara rekommendera alla som kämpar med vikten att pröva LC-kost! Det är den första kost som botat mig från matfixeringen. Innan handlade allt om när jag skulle få äta nästa gång och vad…nu är mat något jag njuter av när jag väl äter, men som inte styr hela mitt liv. En otroligt lättnad…stort tack till dig, Åse, för inspiration, goda råd och fantastiska recept både här och i dina böcker!

Katt

Svara
Helena 1 september, 2018 - 11:09

Hej Åse! Vad heter modellen på din nya matta? Verkligen jättesnygg och skulle göra sig perfekt hemma i mitt vardagsrum ihop med min sandfärgade soffa.

Längtar tills jag får din nya bok i brevlådan! 🙂

Ha en fin helg!
//Helena

Svara
Åse 2 september, 2018 - 10:36

Hej! Här hittar du mer info! http://www.56kilo.se/nya-mattan-och-20-hos-jotex/

Trevlig söndag!!

Svara
Catti 31 augusti, 2018 - 17:17

Hej Åse,

Har nu alla dina böcker (utom den om energibarn då jag inte har det problemet) och har precis bläddrat igenom de äldsta. Älskar dina recept och har många favoritrecept kopierade och lätt tillgängliga i pärm i köket. Älskar även recepten här i bloggen; en ”gammal” favorit som återkommer gång efter annan är moussakan. Alla gäster som jag bjudit den på har blivit begeistrade och bett om receptet. Den är verkligen SUVERÄN! Har nu börjat göra den med lammfärs och det höjer nästan smakupplevelsen ytterligare ett snäpp jämfört med nötfärs…! Och den där lilla gnuttan kanel gör definitivt sitt till!

Ville bara säga att lc-kost med dig är något helt annat än med många andra förespråkare. Första gången jag kom i kontakt med LCHF försökte jag dricka kaffe med kokosfett i. Fick kväljningar och bestämde att detta med lc-kost inte var något för mig, och den övertygelsen växte sig starkare när jag såg rådet att komma till rätta med sug mellan måltiderna genom att äta ostskivor hoprullade med smör i…brrr!

Men dig är maten god och lättlagad utan att kännas stabbig. Det är också ett stort plus att den inte innehåller konstiga ingredienser som nästan kräver att man har gångavstånd till Östermalmshallen för att få tag på alla…!

Trevlig helg!

Catti (-28 kg och normalviktig för första gången sedan 1985 när jag var 16)

Svara
Åse 1 september, 2018 - 11:31

Tack snälla Catti för rara rader! Så glad att du gillar böckerna och recepten!
Ja jag hoppas ju att jag visar att det inte behöver vara konstigt att äta LCHF och definitivt inte att man måste stoppa i sig onödiga mängder fett. Det är skillnad på att inte vara fettskrämd och att välja fullfeta versioner och att överdriva konsumtionen.

Grattis till -28! GRYNT jobbat! KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.