Hej kompisar!
Ja nu lackar det mot Jul! HUR HAR NI DET?
Här är läget under kontroll men synd att säga att det är för lite att stå i. Sista klapparna har fixats nu och ikväll blir det julklappsinslagning och så ska en ny skinka in i sous viden och så ska jag nog baka en julvört också
I går var det tacofreda’ Var så länge sedan sist så det blev allt och lite till igår – älskar när det är mkt att välja mellan!
Gjorde Aperol Margaritas som fördrink, blev bjudna på det av Victoria i Örebro halloweenhelgen när vi också åt Tacos med typ samma tillbehör som vi hade i går 💕🌟 Repris när det är som bäst!YUM!
Ett Allt Om Mat recept men jag ändrade lite eftersom jag dels tycker det ska vara LIME i Margaritas och inte citron och sedan vill jag ha lite mer syra i den (mer lime)
Älskar ju Aperol och älskar Margaritas!
Jag valde också bort lakritskaramell runt kanten och tog lakritspulver istället (naturlig lakrits)
Prova denna!
Skriv utAperol Margarita
- Portioner: 2
Ingredienser
1/2 lime
2 msk lakritspulver
4 cl aperol
4 cl limejuice
2 cl tequila
2 cl Triple Sec (tex cointreau)
is
Instruktioner
Fukta kanten på glasen och doppa i lakritspulver på tallrik
Häll is i en shaker och häll i aperol, tequila, triple sec och limejuice. Skaka och häll upp.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
5 kommentarer
En ny favoritdrink! Fantastiskt god
[…] bjöd på Aperol Margarita till fördrink – den är ju så […]
Visst är det mysigt så här dagarna innan jul. Den här julen är ju extra bra och mysig eftersom vi får en helg innan. 😉 Här är nu alla klappar klara och imorgon blir det sista fixet med maten. Älskar denna tid. 😍
Ha en underbart fin kväll! Kram i massor ❤️
Allt klart ligger o njuter av en julfilm.
Ha en riktigt God Jul
Ja du, nu är det nära! Nära jul och jag känner att jag börjar komma ifatt med julsysslorna! Sista klapparna är köpta, de flesta inslagna, maten inhandlad och revbenen står i ugnen. Julafton firas med knytis hos oss, som de senaste 14-15 åren. Fast i år får J och ungarna stå för den största delen när det kommer till matfixet på julafton. Jag spenderar nämligen hela förmiddagen på jobbet. Därför får en försöka ligga steget före, om det öht ska bli nån mat härifrån. De får säkert support från både mamma och moster, så det löser sig!
Strax ska vi iväg till mamma för att äta, kalkon med tillbehör. Brorsan med sambo kommer också – och hennes julkula till mage. Den lill* är beräknad till idag, så vi får väl se hur och när den kommer.
Nä, tillbaka till köket, revbenen och julklappsinslagningen.
Ha det gott! Kram 💕