Fräschaste Sommarsalladen och mot Danmark!

28 juni, 2016

Hej raringar!
Det är lite tunt med nya recept nu men ni får hålla till godo med mitt stoooora arkiv!
I går gjorde jag min Caesarsallad med citronmarinerad kyckling! Så gott!
Ni hittar kycklingen HÄR.
Men jag gjorde liiite annorlunda denan gången.
Istället för Caesardressing gjorde jag en fräsch vinägrett!
2 portioner:
2 msk olivolja


1 msk balsamvinäger
skalet av 1/2 citron
1 tsk klippt färsk timjan
salt & peppar
Parmesan byttes mot krämig ädelost!
Och så toppades salladen med knaperstekt bacon, jordgubbar och pinjenötter. YUM!


Nu väntar hela tre dagar i Danmark! I dag blir det Kattegattcentret där vi ska få uppleva akvariet och vara med när hajarna matas, sedan drar kosan mot Djurslands Sommarland (Prisbelönad som Nordens bästa Sommarland!) och vi övernattar sedan på Randeladgård, ser såååå mysigt ut!
Med mig på resan är Malin och hennes Mira, så nu är vi nyss influgna till Århus från Köpenhamn!

Vi hörs under resan! KRAM! ❤️


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

jenny 28 juni, 2016 - 10:49

Trevligt med en Danmarksvistelse, själv har jag så långt dit så Stockholm får räcka (100mil dit) Inte behöver du känna att det går tungt med receptinspiration…Du har ju så sort arkiv på din blogg och alla kan behöva lite välbehövlig paus, så även du ; ) jag är säker på att inspirationen din kommer… Ha det gött

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.