Fars Dag & Singles Day!

av Åse

Innehåller annonslänkar

Goooooood sönda’!
Jag sitter i jamasen efter frukosten och lite firande av Fars Dag och strökollar Snatched (med Goldie Hawn) – tänker INTE göra många knop idag! Gå i jamasen hela dagen! Jo kl 15 har jag lagt in en ”power hour” då ska jag rensa kökslådorna hehe
Tänkte se Mordet på Orientexpressen sedan också, lite skön söndagsunderhållning.


En laddning fröbröd till frukost – mums!
Tjejerna hade köpt fars dag presenter helt själva, gullegrisar.

Här kommer SÖNDAGSTIPSET som vanligt.
Idag är det Singles Day (aldrig hört om förut!??) men är visst numera den största shoppingdagen i hela världen!

Jotex har en grym rabatt nu! 20% rabatt* på hela ordern, inklusive mattor & möbler! (ej rea)! Gäller from idag tom 18 november!
Passa på och köp lite julklappar vetja =) jag vet en och annat ja själv hade önskat.

Blir en fin rabatt på möbler. Tycker Jotex har så mycket snyggt!  HÄR

Kod: JOTEXXMAS
Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund.

Cervera har också bra rabatt idag, 20-25% på mycket, t.ex på Eva Solo! HÄR

KIka in lite senare, jagg har ett gott recept att dela med mig av 💕

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Gittan 11 november, 2018 - 20:55

Vill inte skriva detta egentligen för man får ofta ”skit” när man inte enbart hyllar bloggerskan och inlägget, men kikade in på en annan blogg ikväll som delade ett inlägg som berömde enormt. Man ska ju inte jämföra naturligtvis men när man sen går in på din så är det alltid dessa inlägg där du ”råkade” se att den och denna hade denna rabatten…. För mig känns det inte så genuint och trovärdigt. Bara en tanke…

Svara
Åse 12 november, 2018 - 06:53

Hej Jeanette!

Nu hänger jag nog inte riktigt med? Vart skriver jag att jag råkar se rabatter?
Jag är alltid tydlig med inlägg där det är annonslänkar i och rabatterna får jag oftast mailade till mig från de företag som önskar lyfta dem alternativt så är jag noga med att själv gå in till mina samarbetspartners för att ha koll. Mina samarbetspartners som Ellos, Jotex, Cervera mfl är dessutom ställen jag månatligen själv handlar hos och därmed tipsar om.
Att tipsa om bra rabatter är en del av denna bloggen precis som mat, familj, inredning etc är. Ibland mer eller mindre av ngt.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.