En avkopplande helg!

17 september, 2012

Hej fina!
Tack för rara kommentarer och många recensioner på maträtter ni provat! TACK! Blir alltid glad när ni berättar vad ni lagat och vad ni och era familjemedlemmar/vänner tyckte!
Jag hade en superskön helg! Oj oj vad skönt att bara vara helt själv på ett hotell 😉 I fredagskväll gick jag och Tove och åt på La Roche och sååååååå mycket gott vi åt! Jag älskar tapas och jag älskar La Roche! Tapas är ju perfekt lågkolhydratmat verkligen!
På lördag kväll kom min darling och han hade bokat bord på Lemongrass, också fantastisk mat (asiatisk)! Vi tog en trerätters avsmakningsmeny med fantastiskt goda viner till.Parmalindad chevré, om nom nom!
En toppenhelg!! 
Jag fick massor gjort på boken och har inte mycket kvar, det blir nog klart idag. På onsdag kommer fotografen och vi sätter igång och lagar mat och plåtar! Så i går åkte jag och Daniel och köpte en frysbox och ett litet kylskåp att ha i vårt förråd. Vi behöver ändå lite extra utrymme för mat så det passade bra att köpa det nu när jag verkligen behöver det!

Hoppas ni hade en lika skön helg som jag hade! Och att veckans första dag har börjat bra! jag sitter fortfarande i pyjamasbyxor och jobbar 😉 Men får väl göra ett krafthandtag och sätta på mig annat 😉
Kramen till er! 

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


19 kommentarer

Gustaf Segerström på Fettdieten.se 21 september, 2012 - 09:33

Mmm, gott! Chevré och parmaskinka är ljuvligt. 🙂

Svara
freja 19 september, 2012 - 16:13

http://somethingtoeat.se/?p=90 <- lånade ditt pajrecept som faktiskt är det bästa jag testat! mums!

Svara
Shervin Torkian 19 september, 2012 - 15:43

Din blogg är så himla bra. Jag tittar in lite titt som tätt och beundrar dina kok-konster! Jag har nyss börjat min lchf resa och ska ner 40 kilo på 5 månader. Men det ska bli skönt att äta massor av gott som är nyttigt 🙂

Svara
Frida 19 september, 2012 - 11:45

Hej Åse!
Först vill jag börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Jag äter LCHF för mestadels med syndar kanske lite mer än vanligt eftersom jag älskar att laga mat och att testa den;)
Jo nu är det såhär att jag tänkte göra om min vanliga blogg till den Matblogg och skulle blå såå lycklig om jag kunde på lite tips av dig? 🙂
Självklart förstår jag att du har många som kommenterar och kanske inte har tid att svara på allt.
Men du skulle göra mig så glad:)
Med vänlig hälsning/ Frida

Svara
Anette 19 september, 2012 - 07:28

Kan du beskriva dina gulliga tekniska prylar? I pad? Liten dator?

Svara
Åse 20 september, 2012 - 06:56

Jag har en MacBook PRO, en MacBook air och en iPad och en iPhone:)

Svara
fia 18 september, 2012 - 20:44

Hur onyttigt är majsmjöl tror du???

Svara
Åse 20 september, 2012 - 06:56

Lika onyttigt som vetemjöl tyvärr!

Svara
Helena 18 september, 2012 - 15:43

Ursäkta att jag frågar vilken storlek du har på dina snygga jeans, CIRCLE OF TRUST – JEANS SILVER DNM (LIGHT BLUE LAGOON)
Jag har ingen möjlighet att prova dem då jag har hittat dem på nätet.
Tacksam för svar!
Kram Helena

Svara
Åse 20 september, 2012 - 06:57

Jag har strl 28!

Svara
Emma 18 september, 2012 - 15:22

hej Åse! Läser din blogg för inspiration till ett sundare liv. Jag går inte på LCHF men tycker det är intressant alternativ till den kost jag äter. Något jag saknar på din sida (jag kanske inte kollat så noga) är även din relation till träning. //Emma

Svara
sölvi 18 september, 2012 - 12:15

Tack för tittten i din blogg! /Sölvi

Svara
Kristina 18 september, 2012 - 10:49

Vilken fin kavaj du har på ett av korten. Var har du köpt den? Jätte fin…på en skitsnygg brutta så klart :-))
Ha en bra dag!!

Svara
Bella 18 september, 2012 - 09:01

Vad mysigt, ser fram emot vår inbokade weekend då vi ska vara barnlediga.
Har läst att vid viktminskning så ska man undvika mejeriprodukter, är detta korrekt? Sedan har jag en smoothie jag gillar på morgonen, är denna okej?
1 dl Lidl grekiska yoghurt
1 dl kokosmjölk
1 dl bubbelvatten
1/2 dl hallon och blåbär
1 msk krossade linfrö
1 msk kokosfett
1 msk Acai
eller rekommenderar du en bättre frukost för viktnedgång. Äter inte alls mycket yoghurt förutom denna morgonsmoothie. Vågen står still, märker inget på kroppen alls och tålamodet brister snart :). Kört nu i 1 månads tid med 1 kg minus endast.
Tack för att du bidrar med din blogg, den är guld värd :)).
Kram

Svara
Eva 18 september, 2012 - 08:33

Hej Åse!
Jag provade göra din lchf pizza igår och oj oj vad gott det blev!
Du har så många roliga recept :).
Tack för att du delar med dig!Jag kommer att köpa din bok så fort den kommer ut.
Kram Eva

Svara
Maud 17 september, 2012 - 20:33

Kan bara instämma när det väller Lemongrass, ett KANON ställe, super god mat….
Vi var där nere i våras hos äldsta sonen….

Svara
Lotte 17 september, 2012 - 16:34

Va skönt att du fick så mycket gjort! När släpps boken?
Måste tacka än en gång för smyckena hos Borett, åkte ner och hämtade ut de samma dag 🙂
Kram Lotte

Svara
Annika 17 september, 2012 - 16:10

Hm. Nåt stämmer inte riktigt med din blogg. Jag hittar inte din gästbok, och inte heller några kontaktuppgifter till dig. Dessutom går det inte att länka till enskilda inlägg, jag skulle kopiera länken till dina kesoplättar och maila en kompis, men det funkade inte hur jag än gjorde. Man hamnade bara på förstasidan till bloggen.
Hoppas du snart får hjälp med att lösa det här!

Svara
Åse 17 september, 2012 - 16:19

Hej! Gästboken fungerar inte nej, har tagit bort länken. Kontaktformuläret verkar fått fnatt ska fixa det men min mailadress står på första sidan i min presentation. För att komma till enskilda inlägg klickar du bara på rubriken så kommer du till inlägget. Alternativt klicka på kommentarssiffran. Så det verkar som det ligger något lokalt fel hos dig.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.