En avkopplande helg!

17 september, 2012

Hej fina!
Tack för rara kommentarer och många recensioner på maträtter ni provat! TACK! Blir alltid glad när ni berättar vad ni lagat och vad ni och era familjemedlemmar/vänner tyckte!
Jag hade en superskön helg! Oj oj vad skönt att bara vara helt själv på ett hotell 😉 I fredagskväll gick jag och Tove och åt på La Roche och sååååååå mycket gott vi åt! Jag älskar tapas och jag älskar La Roche! Tapas är ju perfekt lågkolhydratmat verkligen!
På lördag kväll kom min darling och han hade bokat bord på Lemongrass, också fantastisk mat (asiatisk)! Vi tog en trerätters avsmakningsmeny med fantastiskt goda viner till.Parmalindad chevré, om nom nom!
En toppenhelg!! 
Jag fick massor gjort på boken och har inte mycket kvar, det blir nog klart idag. På onsdag kommer fotografen och vi sätter igång och lagar mat och plåtar! Så i går åkte jag och Daniel och köpte en frysbox och ett litet kylskåp att ha i vårt förråd. Vi behöver ändå lite extra utrymme för mat så det passade bra att köpa det nu när jag verkligen behöver det!

Hoppas ni hade en lika skön helg som jag hade! Och att veckans första dag har börjat bra! jag sitter fortfarande i pyjamasbyxor och jobbar 😉 Men får väl göra ett krafthandtag och sätta på mig annat 😉
Kramen till er! 

19 kommentarer
0

19 kommentarer

Gustaf Segerström på Fettdieten.se 21 september, 2012 - 09:33

Mmm, gott! Chevré och parmaskinka är ljuvligt. 🙂

Svara
freja 19 september, 2012 - 16:13

http://somethingtoeat.se/?p=90 <- lånade ditt pajrecept som faktiskt är det bästa jag testat! mums!

Svara
Shervin Torkian 19 september, 2012 - 15:43

Din blogg är så himla bra. Jag tittar in lite titt som tätt och beundrar dina kok-konster! Jag har nyss börjat min lchf resa och ska ner 40 kilo på 5 månader. Men det ska bli skönt att äta massor av gott som är nyttigt 🙂

Svara
Frida 19 september, 2012 - 11:45

Hej Åse!
Först vill jag börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Jag äter LCHF för mestadels med syndar kanske lite mer än vanligt eftersom jag älskar att laga mat och att testa den;)
Jo nu är det såhär att jag tänkte göra om min vanliga blogg till den Matblogg och skulle blå såå lycklig om jag kunde på lite tips av dig? 🙂
Självklart förstår jag att du har många som kommenterar och kanske inte har tid att svara på allt.
Men du skulle göra mig så glad:)
Med vänlig hälsning/ Frida

Svara
Anette 19 september, 2012 - 07:28

Kan du beskriva dina gulliga tekniska prylar? I pad? Liten dator?

Svara
Åse 20 september, 2012 - 06:56

Jag har en MacBook PRO, en MacBook air och en iPad och en iPhone:)

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.