Dagens kontor och klänningjakt

av Åse

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Regnet öser ner och jag arbetar från sovrummet idag och förenar nytta med nöje =)


Pläd HÄR

Travelers på Netflix som bakgrundssorl, vissa serier kräver mindre engagemang hehe

När hösten står för dörren blir jag mer sugen på att inreda och ändra om hemma, blir ni det också?

Behöver inte vara stora saker men smått och gott!
Någon ny lampa, ljusstakar, nya kuddar m.m!
Våra favoritglas från Orrefors behöver kompletteras.
Ett litet collage med vill-ha saker 🤩

(Klicka på collaget så kommer ni till produkterna)

Jag letar ny klänning också! Har två roliga event i Göteborg och i Stockholm att gå på nästa och nästa vecka!
Det är 30% rabatt på dyraste varan, även på varumärken hos Ellos så kikar där.
Massor med fina festklänningar! HÄR är några av mina favoritmärken.

KRAM så länge!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Jenjo 11 september, 2019 - 10:10

Min sambo är inte så förtjust i hösten. För det första så får han sorg i hjärtat när det närmar sig båtupptagning. Men det kan oxå bero på all min stora önskan om förändring och nytt i hemmet. Jag brukar börja stort; ny altan, renovera badrum, bygga om hela hallen, tapetsera och måla några rum och så vidare. Det är då sambon börjar få skräck i ögonen… I slutändan blir det lite nya gardiner, ommöblering och nya handdukar (typ) och då känner sig både han och jag nöjd… 😉
Så, som svar på din fråga, JA, jag blir oxå sugen på förändringar i hemmet när hösten kommer. 😛
Ha det bra! KRAM <3

Svara
Åse 11 september, 2019 - 10:18

Haha!! Känner igen det där 😉 Brukar börja stort och sedan blir det på sin höjd en ny kude 🙋🏻‍♀️🤣🤣🤣

KRAM på dig!

Svara
Sanne 11 september, 2019 - 08:14

Rabattkod till ellos?

Svara
Natalie 11 september, 2019 - 07:57

Vi ska på bröllop nästa helg o jag beställde en klänning med paisleymönster som jag blev så kär i men så kom den o satt som ett korvskinn, blääää blev så ledsen o grävde i garderoben o bestämde mig för en annan klänning men så var jag o dottern in på Hm en snabbis o då ser min dotter en blå klänning med paisleymönster o uteopar: -Åh titta mamma det där är en riktig mammaklänning! Hihi! Hann bara som hastigast prova den på de kläder jag hade på mig o den var en ”mammaklänning” men hann inte stå i kö. Så beställde hem den o ja mycket riktigt sitter som en smäck o är såååå snygg! Check på klänning till bröllop för 249kr! *tummen upp*

Svara
Åse 11 september, 2019 - 10:25

Vad kul! Finns inget bättre än att ramla på fynd!! Ha så kul på bröllopet! =)

Svara
Jenny 11 september, 2019 - 06:15

Inte dumt att ha kontoret där en sådan dag👌 Här regnar det, så man vill bara vara inne å mysa… Hösten är ju så mysig på så sätt… Tog fram din kokbok idag och gjorde en veckoplanering för middagar, när jag läste den blev jag så inspirerad att göra övningarna som ör i den kokboken, så jag drog på mig träningsbyxorna och tog ett pass👌👌 kram

Svara
Åse 11 september, 2019 - 07:39

Heja dej!! 🔥

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.