Chili Cheese

av Åse

Fyllda krustader brukar jag bjuda på till förplock, så enkelt att göra och de brukar vara uppskattade av alla.
Tänker inte påstå att de är supernyttiga men min filosofi är balans, det finns plats för onyttigheter också  i ett övrigt hälsosamt liv. Räknar man kolhydrater så är det 1 kh per krustad och fyllning.

Kavlis Hot Jalapeno är favoriten just nu, när krustaderna varit i ugnen så smakar dessa som Chili Cheese, my fav på tex MAX! MUMS!
Har serverat dessa Chilli Cheese krustader till många gäster på sistone och alla blir helt förälskade i dem. Mina kids älskar dem!

Förrförra fredagen bjöd jag syrran på dem när hon kom över på lite myskväll, bara hon och jag.

I lördags bjöd jag våra vänner på dem, de försvann snabbt 😍

Sätt ugnen på 225 gr.

Fyll Rahms mini Croustades med Kavli Hot Jalapeno mjukost.
Sätt in krustaderna i ugnen tills de fått fin färg och mjukosten är bubblig, ca 10 min.

Ta ut och servera!

kram kram! 🌸

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

35 kommentarer

Ädelostbakad lax med vitvinssås - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Hälsotips 31 maj, 2024 - 11:49

[…] på förplock: CHILI CHEESE Dessert: […]

Svara
Torsdags AW, gott plock och Pasta di parma - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 10 september, 2021 - 13:39

[…] med chili cheece och skinkost – […]

Svara
Midsommarlunch - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 27 juni, 2021 - 06:48

[…] Krustader fyllda med jalapeños  (HÄR) […]

Svara
Krustader med västerbotten och löjrom - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 9 december, 2020 - 14:19

[…] brukar jag ha till förplocket, de kan ju fyllas med allt möjligt! DESSA kanske ni provat […]

Svara
Vår Nationaldag! - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 8 juni, 2020 - 16:40

[…] potatischips med creme fraiche & löjrom, tryffelsalami, chili cheese krustader, bresaola, ost, prosciutto, oliver och […]

Svara
Pizza Bianco med vitlök & champinjoner - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 12 januari, 2020 - 22:22

[…] är trött, har ingen inspo – så då kör jag säkra kort. Mina chili cheese och lite […]

Svara
Carpaccio på rostbiff och Plockbord - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 18 augusti, 2019 - 12:23

[…] för alla =) Ostar, tryffelsalami, chili cheese krustader, snacks och […]

Svara
YY 23 februari, 2019 - 11:53

Hej! Det låter supergott! en fråga.. innehåller inte krustaderna mycket kolhydrater?

Svara
Åse 23 februari, 2019 - 11:54

Hej, nej det gör de inte fast sen är ju inte detta ett lågkolhydratrecept 🙂

Svara
Lotta 23 november, 2018 - 19:42

Så fantastiskt goda! Blir helt klart en ny favorit! Tack!!

Svara
Åse 23 november, 2018 - 19:43

Ohhhh härligt!! 😍

Svara
Karin 21 november, 2018 - 13:33

Mums låter supergott och enkelt.
Måste testa när vi ska gäster snart.

Svara
Sanna 21 november, 2018 - 11:08

TACK för ett supertips och vilken tajming! Vi hittade en tub med just denna ost i kylen i helgen (!!!!!) och undrade varför och när vi köpt den?? Och vad göra med den…

Så läser vi detta och vi älskar ju Chili cheese – plötsligt blev denna lill-lördags kväll något att verkligen se framemot, för bubbel måste vi ju testa till så vi vet vad vi bjuder gästerna på nästa gång 🙂

TACK för alla fantastiska recept & inspiration!

Svara
Åse 21 november, 2018 - 11:09

ha underbart Sanna! Såååå smarrigt är det! 😍

KRAM kram!

Svara
Helena 20 november, 2018 - 21:39

Man kan strö riven Västerbotten över jalapenoosten. Då blir de om möjligt ännu godare… 🙂

Svara
Åse 20 november, 2018 - 21:45

Mums!

Svara
Siw 20 november, 2018 - 21:15

Hej Åse!
Nu hänger jag inte med… men blir så intresserad av detta tilltugg. Köper du färdiga krustader och värmer med osten i? Vilken värme och hur länge i ugnen? Var hittar du dessa ostar som jag förmodar finns på tub?

Svara
Åse 20 november, 2018 - 21:21

Hej, det står i inlägget 🙂 kavli hot jalapeno. Och gradantal etc står också angivet 🙂

Svara
Mitta Nykvist 20 november, 2018 - 18:27

Jag kör mina i micron så enkelt o så snabbare! 🙂

Svara
Åse 20 november, 2018 - 18:30

Hm blir inte krustaderna mjuka då? 🤔

Svara
Mitta Nykvist 20 november, 2018 - 18:45

Dagens uppfinning= Nopp 😅 sparar tid. Prova några först om du tycker de.

Svara
Åse 20 november, 2018 - 18:49

Grymt!!!

Svara
Malin 11 oktober, 2019 - 23:43

Nu är jag sent ute men hur länge kör du dem i micron? 😀

Svara
Sara 20 november, 2018 - 18:26

Vad har du för gott i de andra krustaderna på bilden?
Ser ut som att där är två sorter!

Svara
Tobbe 20 november, 2018 - 18:04

Smakar nya svarta ”Hot Jalapeño”-tuben likadant som gamla gula tuben gjorde?

Jag har gjort chilicheese-krustader, men då har jag blandat färskost med riven hårdost och färsk jalapeño. Och det blir ju supergott. Men jag var inte så förtjust i gamla ”gula tuben” mjukost. Därför jag undrar 🙂

Svara
Åse 20 november, 2018 - 18:05

Kommer inte ihåg så kan inte jämföra tyvärr!

Svara
Tobbe 20 november, 2018 - 18:07

Wow vad snabb du är på att svara. Så himla trevligt när man får svar på sina kommentarer 🙂

Får helt enkelt köpa en tub och provsmaka! Tack för att du delar med dig av dina goda recept!

Svara
Åse 20 november, 2018 - 18:29

😊🌸 ja gör det! Finns en god chipotle också!

Svara
Anna 20 november, 2018 - 17:49

Har du hittat några glutenfria eller tar du de vanliga?

Svara
Åse 20 november, 2018 - 18:06

Köper vanliga, tror inte det finns glutenfri?

Svara
Tobbe 20 november, 2018 - 18:22

Om du känner dig ambitiös kan du göra egna krustader med fat-head-pizzadeg i ett minimuffinsbleck. Det är lite pilligt, men det funkar bra och blir väldigt gott 🙂

Svara
Tina Vide 20 november, 2018 - 17:40

Ja den osten är suverän, speciellt så som du serverar dom nu.
Undrar också var du köpt glasen med det lite rosa bubblet i (till dig o din syster)?
De ser så himla fina ut med den lilla dekorationen under kupan, på foten.
Tack för en superblogg 💖💫

Svara
Åse 20 november, 2018 - 20:25

De kommer från Rusta! Favvoglasen just nu 😍

Svara
Sanna 20 november, 2018 - 17:16

Älskar Chili cheese!! MUMS! Ska definitivt testa detta!!!! Tack för tipset <3

Svara
Åse 20 november, 2018 - 17:19

Do it! ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.