Här kommer ett supergott recept från Ät & Njut!
Muuuuuuums! kanske blir lördagens middag för er?

Foto: Lisa Wikstrand

Chicken Cordon Bleu med honung- och senapssås
- Portioner: 4
Ingredienser
SÅS:
1 dl majonnäs
2 msk dijonsenap
1½ msk ekologisk blomsterhonung
½ msk pressad citronjuice
KYCKLING:
4 kycklingfiléer
8 skivor goudaost
4 skivor rökt skinka
4 tsk dijonsenap
2 dl pofiber
2 uppvispade ägg
1–2 påsar fläsksvålar/flæskesvær
Instruktioner
Rör ihop ingredienserna till dressingen och ställ kallt.
Mixa fläsksvålarna i mixer och häll upp på tallrik.
Vispa ägget och häll upp på en annan tallrik.
På en tredje tallrik häller du upp pofiber.
Banka ut kycklingen med smörpapper mellan med kötthammare.
Salta och peppra på båda sidorna.
Lägg på skinka, ost och dijonsenap på kycklingskivorna, rulla sedan ihop från kortsidan, så tight du kan, och fäst med tandpetare.
Rulla först i pofiber, sedan i ägg och sist i fläsksvålsmjölet.
Stek dem gyllenbruna på medelhög värme i kokosfett och/eller smör.
Glöm inte att ta ut tandpetarna före servering.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
