Hej vänner!
Hoppas ni mår bra! Det är ju fantastiskt väder ute!
Daniel fyller år idag så det har varit skönsång, frukost och paket i sängen.
Vi låg kvar i sängen länge och såg GLACIÄR med Lena Endre och Alexander Karim – grymt bra tyckte vi! Speciell men fantastiska skådespelarprestationer.
I går var vi hos lillasyster och firade henne lite för hon fyller 40 den 14:e!
Lite nytt kom i veckan! Åt sorbet ur sådana här rostfria skålar på REGIO förra lördagen och tycker det är såååå snyggt att servera tex glass i dem. HÄR finns de till grymt bra pris!
Även dessa skålarna för dessert är söta! HÄR
Den här termometern tipsade jag er om förra helgen, nu köpte jag ytterligare en – den är GRYM!
Bra pris nu! HÄR
I fredags åt vi den här godingen! Muuuuums! Burratasallad! Perfekt som förrätt eller som tillbehör.
Här kommer receptet!
Skriv utBurratasallad med mango
- Portioner: 2
Ingredienser
65 g ruccola
10 romanticatomater, halverade
1 dl tärnad mango
200 g parmaskinka
2 st burrata
1 dl tryffelpecorino, riven (gillar man inte tryffel, ersätt med vanlig)
olivolja
balsamvinäger
Instruktioner
Lägg ruccola på ett fat, ringla lite olivolja och balsamvinäger över, fördela sedan tomater, mango, parmaskinka och burrata i bitar. Ringla lite mer olivolja och balsamvinäger över och dra något varv med salt, och pepparkvarn över. Avsluta med riven pecorino.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
[…] Söndagens lunch BURRATASALLAD […]
Jag fick din nya bok för ett tag sedan och den är så bra och fin med underbara recept 😍 Jag har alla dina andra oxå! Du lider väl inte brist på idéer men en bok med recept på sallader hade ju varit nice 😉 Ha en fin dag🌞