Boken dag 1

av Åse

Hej finingar!
Jag är ganska nyss hemkommen, känner mig TYVÄRR sjukt trött. Tagit på mig mina mysisar och nu har jag några timmars jobb framför mig, sedan blir det en tidig kväll.
I dag har jag och Lisa varit grymt effektiva! Lisa var här strax innan 9 och vi satte oss och strukturerade upp dagen men även kommande dagar.
Så idag har vi varit dels på Butik Linnea här i Helsingborg och reket miljö men även hemma hos min mamma som bor helt fantastiskt och har så mycket fina möjligheter till fotografering av mat och miljö.
Vi har även varit på Väla och shoppade lite rekvisita som vi behövde. Jag har ju så mycket själv + att mamma har mycket men en del behövs ju! Detta är ett så otroligt kul projekt att göra! Det är underbart kul att få jobba med Lisa, vi kompletterar varandra väl och det är kul att vi båda är projektledare i det här.

IMG_4095
Kom hem med en hel del
På Butik Linnea hittade jag detta söta kopparfat! Från Broste Copenhagen, visst är det fint! jag älskar nya koppar/rosé modet!
På nya fatet finns ett nytt ljus, från Borett och deras nya TineK julserie! Såååå mycket fint!!
Betalt samarbete med Borett så har ni ju en kod som gäller några dagar till! Den är:  borettjul
IMG_4094
Dagens Åse. Smått vindpinad efter några timmar ute 😉
Mysig tröja från Nordljus (Chill Norway) och byxor från Alvas Hus (Moxy). Tycker de påminner om Please! Så sköna!
IMG_4048
 
IMG_4084
 
Nä hörrni vänner, nu ska jag fortsätta här – ögonen går i kors så vet inte hur det ska gå till men allt går! Eller hur!? 😉
XOXO

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Åse 8 november, 2013 - 07:07

Hej!
Nej min nästa bok kommer vara mer om livsstil och kommer nog vara ännu mer inspirerande att bläddra i 🙂 jag kommer dela in recepten i olika teman tex ”fredagsmat & mys”, ”kalas & högtid” etc så böckerna kommer fylla olika funktioner.

Svara
Emilia 8 november, 2013 - 06:54

Hej! Såg på bokia.se att du har en bok påväg. Kommer den att vara ungefär som den andra? Jag ser framemot boksläppet! Skriv gärna mer om den, är nyfiken! 🙂

Svara
Mia 6 november, 2013 - 10:54

Åååååh koppar, det är sååå fint! Helt tokig i kopparsaker! Och det andra du köpt var också skitsnyggt! Sånt kan man inte ha för mkt av 😉

Svara
Jennica 6 november, 2013 - 09:20

Då var det dig jag såg på Väla igår! 🙂
Jag jobbar precis bredvid och var inne en sväng på lunchen. Jag tyckte att jag kände igen, dig, men var inte helt säker. Men nu när jag läser att du varit där samt att jag kommer ihåg dina snygga byxor och skor så förstår jag ju att det var du!
Lite extra kul eftersom jag stod och kikade i din bok i bokhandeln, den är uppskriven på önskelistan till jul. 🙂
Kram!

Svara
Åse 6 november, 2013 - 14:31

Åh vad kul! haha världen är liten ;)) KRAM!

Svara
Lina S 6 november, 2013 - 07:55

Så fina saker du hittade 🙂 Suoerfin outfit, piggar upp i höstrusket!

Svara
Anso Eriksson 5 november, 2013 - 19:31

Å vad kul med en till bok!!!Det ser jag verkligen fram emot,hur länge får man ge sig till tåls….?

Svara
Åse 5 november, 2013 - 19:54

Till vecka 5! =)

Svara
Anso Eriksson 5 november, 2013 - 19:59

Vecka 5??..men det är ju snart!!

Svara
Åse 6 november, 2013 - 06:08

Japp 😉

Svara
Monica Olofsson 5 november, 2013 - 17:58

Magnus Carlsson har varit artist i 20 år. Jag skulle vilja vinna biljetter till showen i Umeå den 22/11-13. Det skulle vara helt underbart att få vara där och få igång julstämningen med ljuvlig julmusik framförd av underbara artister :-).

Svara
Lena H 5 november, 2013 - 16:14

Älskar din underbara blogg med så fina, roliga, härliga inlägg på fina saker. Superfina kläder du har på dig idag :)….en fråga, den stora trä-skärbrädan med handtag, var kan man köpa det, så läckert!!! Och såklart roligt med nya boken:)

Svara
Åse 5 november, 2013 - 16:36

Hej! Den är köpt i Butik Linnea här i Helsingborg! Märke House Doctor =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.