BOK-premiär, boost och lyxig kryssning!

av Åse
1 kommentar

Som jag längtar!

Den 24-25 augusti åker jag till Stockholm med min goa resekompis Malin (Fnulan) för ett härligt dygn till sjöss! Vi bokade flygbiljetter tidigare idag och och stannar även kvar i Stockholm från fredagen till lördagen för lite extra mys ihop.
Lite tight efter att jag kommit från Cypern den 22:e men kunde inte låta bli! Älskar verkligen 4Good och detta lät så himla härligt! En riktig härlig kickoff för hösten känner jag och precis vad jag behöver 🙂

Sunshinekryssningen är en releasefest av Stora Peppboken
Det blir en kryssningni skärgården med fina kryssningsfartyget Birka.
Ett superlyxigt dygn med exklusiv premiär för Birkas berömda skaldjursbord för 4goodare, VIP-shopping, bubbel på akterdäck och egen lyxfrukost och boende i fina Seaviewhytter. Och allt ingår i priset!

Underbara och härliga Carina & Marie från 4good berättar om hur Stora Peppboken kom till och delar med sig av sina bästa tips till mer power och pepp i livet och du träffar flera av de inspiratörer som är med i boken. Ni som varit med på en 4Goodkväll förstår nog hur mycket feelgood och pepp ni kommer få njuta av!
Bubbel och mingel, skaldjursbuffé, VIP-shopping, lyxfrukost, pepp & mingel, SPA, nätverkande eller bara ta det lugnt och njuta! Låter hur underbart som helst!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kaos - Fnulan 14 augusti, 2017 - 21:21

[…] lyx i mängder (bäst av allt; skaldjursfrossa!) Åse har också skrivit ett så fint inlägg om kryssningen […]

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!