Bodystore 20% – Passa på!

av Åse
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore och Yves Rocher

Hej på er!
Som sagt, den här veckan fokuserar bloggen på en massa tips till er! 
Nu idag klockan 16.00 (sätt en påminnelse i mobilen!) t.o.m Cyber Monday 27/11 23.59 kommer min samarbetspartner Bodystore ha 20% på HELA SAJTEN! Passa på att handla allt ni behöver för en hälsosam livsstil!
Koden är BLACK20
Passa på och handla alla mina favoriter!

Dessutom har de 30% på ION Silver idag! (Dvs redan nu!) Hela min familj älskar kolloidalt silver!
Andra favoriter är ju som ni vet Fiber Sirap! (Både Gold och Clear)
Jabuche Collacen är magiskt bra! Collagen är inte bara bra för hud och hår utan för leder och jag blev märkbart bättre med värk i min rygg efter jag började med collagen! Jag använder själv Jabuche!
Passa på och beställ hem äppelcidervinäger till min ACV dryck som jag dricker morgon och kväll! (Alltid ha ”med moder” alltså ofiltrerad och opastöriserad!) I inlägget (klicka på ACV till vänster i denna rad) kan ni läsa om alla bra egenskaper äppelcidervinäger för med sig!
Min man har gått ner 5 kilo sedan han började med drycken, utan att ändra kosten (som ju redan är LCHF) men han stressar mycket = högt blodscker och äppelcidervinäger höjer ju insulinkänsligheten så det är det enda jag kan gissa mig till!
Personligen upplever jag att jag tål kolhydrater bättre sedan jag började dricka detta, har inget belägg för det utan bara en känsla och att vikten ligger lägre konstant trots utlandsresor och allmänt mindre striktare kost än tidigare i höstas.
Hur som haver, det finns massor av andra anledningar till att introducera äppelcidervinäger förutom vikten, kika på mitt inlägg ovan!
Eskimo3-Pure är den omega 3 vi använder just nu – högkvalitativ!
Bästa nötterna i en LCHF livsstil! Macadamianötter, dessa har vi alltid hemma när suget sätter in.
Steviadroppar i olika smaker, perfekt till glass, till smoothies, till allt!
Finns så mycket bra produkter hos Bodystore – och 20% är en bra rabatt!
_______________________________________________________________________________________________________________
PS! I morgon är det sista dagen för att beställa Yves Rochers adventskalender om ni vill ha den till advent!
Full-size produkter! Som vanligt så delar jag och Micheloppan på adventskalendern! Varannan dag! =) ❤️
T.o.m den 26/11 har Yves Rocher hela 50% på valfri vara på hemsidan! Ange koden Black17 i varukorgen!
012a4980
SparaSpara

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Petra 8 december, 2017 - 09:35

Hej Åse! Jag dricker Collagen plus från Bättrre hälsa varje morgon och har märkt en stor förbättring med mina ryggbesvär, som grundar sig i ett gammal diskbråck i ländryggen. Nu törs jag inte sluta dricka detta med rädsla för att bli sämre igen. Vet du vad det är för skillnad på den jag har från Bättre hälsa och Jabuche collacen som du tar? Förutom att Jabuche har portionspåsar och kanske en annan smak.

Svara
Åse 8 december, 2017 - 09:57

Båda två innehåller förstärkande mineraler och vitaminer jag skulle våga säga att Kollagenet är det som är största anledningen till din förbättring.
Collagen PLus innehåller bland annat MSM och nyponpulver – (2500 mg kollagen)och Jabuche innehåller förutom Kollagen vitamin C, vitamin A, zink och biotin (5000 mg kollagen)

Svara
Sunny 23 november, 2017 - 21:49

Jag dricker också din äcv-drink men bara morgon. Du dricker den alltså både morgon och kväll? 😀

Svara
Åse 24 november, 2017 - 15:17

Inte alltid men ofta =))

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.