Bloggnytt, torsdagsdejt och årets varmaste dag

av Åse

Pust! Vad hände med denna dagen!?
Fått allt och inget gjort!? Typ…
Det roligaste var i förmiddags när jag tog ut de förbrynta köttbitarna från kylskået som jag skulle ha till crockpoten och såg att typ hälften var borta.. frågade 20-åringarna om de tagit – jodå! haha!
De hade fyllt sina matlådor med dem…jag förberedde dem att det lär vara vääääldigt segt 😉
Så en skön promenad till Ica Maxi i bara tröja och köpte nytt. Får bli en köttgryta på spisen, hinner inte med långkok i slökokaren.

Haft ångest över allt som inte funkat med bloggen men precis haft samtal med Bonnier och jag flyttar in på egen server där jag kan styra allt själv! Puh! (Fortf är jag i Tailsweep och Bonniers ”stall”) Så nästa vecka så kommer allt funka igen. Bloglovin, kommentarer, nyhetsbrev, receptkort med utskriftsfunktion, recepten lättillgänliga etc. Kan inte lova någon dag, hoppas tisdag-onsdag.

Jag har ju jobbat med mina egna plattformer sedan 1997. Arbetat professionellt som webutvecklare innan jag startade mitt företag 56kilo 2011 så att inte kunna påverka något är som att binda för en konstnärs händer och säga ”måla med munnen”.
Jag brinner nämligen inte bara för innehållet på 56kilo utan även det bakom kullisserna, kunna förenkla och förbättra funktionerna så de blir användarvänliga för er.

Skål för det!

I går var en så himla mysig dag!

Först ett hårt pass på gymmet (känns idag) och sedan lunch med min kompis Lotta. Hon ger mig alltid så mycket energi! ♥️

Vi brukar luncha på Kitchen & Table – jag slår verkligen ett slag för dem! Alltid så bra service och varenda gång jag byter bort potatis och bröd så får jag dubbelt upp av annat gottigt!

Jag och Lotta valde sej och bytte bort den rostade potatisen mot picklade grönsaker! Alltså såååå gott!

Hem till trädgården! Vilket väder vi haft igår och idag!?

I går grillade vi och åt på uteplatsen för första gången i år! NJUUUUTNING!

Jag och Michloppan satt ute till midnatt och pratade. Åh vilken lyx att få lite egentid med sitt vuxna barn 💕

Två av mina tre flickor 💕💕💕

Vid lunch idag blev det Vagott proteinbröd med äggröra och avokado (och het chilisauce – såååååå gott!)

En riktigt skön fredag önskar jag er finisar! KRAM!🌸💕♥️

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Linnéa Nilsson 26 januari, 2019 - 11:38

Hej!
Jag är mellan inne på bloggar fick d y l. ( Svårt att skriva vissa ord, Den ändrar det själv till fel ord).
Har köpt en av dina böcker,”ÅSES KÖK. Det var inte för att jag ville gå ner i vikt som jag la om min kost utan av hälsoskäl. Viktminskninge kom på köpet.
Försöker mej på med glutenfri kost fast jag inte har den diagnosen. Siktar in mej på stenålderskost. Läser mycket. bl.a. David Perlmutter. Där han talar om framför allt gluten och vad den gör med vår kroppar.
Tack för din bok! Dels om hur kroppen fungerar men framför allt recepten. Jag fick många positiva svar och att det jag gör är rätt.
Tack💖
Linnéa

Svara
Åse 26 januari, 2019 - 13:51

Vad härligt att höra Linnea! Stor kram och fortsatt lycka till!

Svara
Brith 25 april, 2018 - 05:00

Är ny här på din blogg och bara läser och läser. Så jättebra allting och så blandat med både recept och snygga kläder. Recepten är underbara. Kläderna snygga. Lagar helt nya maträtter varje dag. Tack för allt detta.

Svara
ÅsaS 20 april, 2018 - 18:17

Åh, vilken underbar dag och kväll! Ljuset, värmen, umgänget – mys på det!

Så tråkigt med allt strul med det nya med bloggen. Men skönt att du kan (och vill?) fixa det på egen hand. Oavsett hur det har funkat så har iaf jag varit nöjd, och jag kommer fortsätta följa dig oavsett när, var och hur du bloggar.

Kram!

Svara
Åse - 56kilo 21 april, 2018 - 10:50

Gullefjun! Du ger mig alltid blogglust! KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.