Bacon med äggröra på McDonalds!

av Åse

Jag får ganska mycket pressnyheter till mailen och det mesta är inget jag känner att det är värt att dela med sig av men i morse kom en pressnyhet från McDonalds!
När vi var på väg till Örebro så åkte vi så pass tidigt att vi inte fick i oss frukost och därför stannade vi på McDonalds, men för den som vill hålla nere på kolhydraterna eller i allafall få i sig bättre kolhydrater så var det svårt.
Nu satsar McDonalds på bättre frukost!

– Våra gäster vill besöka oss vid allt fler tider på dygnet. Det har vi lyssnat på och därför dukar vi nu upp frukost med ännu mer att välja på än tidigare. En av nyheterna är äggröra med bacon och den görs på färska, svenska ekologiska ägg. Särskilt spännande är vår satsning på McGröt, våra nya frukostmackor på grovt rågbröd och yoghurt med müsli, säger John Atherton, vd för McDonald’s Sverige.

Alla bättre val för den som inte vill äta vitt bröd på morgonen! Äggröra och bacon var ju bästa nyheten men även gröten.
Skärmavbild 2013-05-02 kl. 08.59.42
Min frukost var just äggröra och bacon! Jag äter sällan bacon pga nitriter men det är himla gott ibland!!
IMG_3369
PIP Studio, nya Blossom serien! ♥
Apropå PIP! Vinnaren till 1000:- PIP har inte hört av sig! Hör av dig annars väljs en ny vinnare ut om några dagar!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Carina 2 maj, 2013 - 22:02

Hej,en liten fråga angående frukost! Har lite svårt för mastiga frukostar tidigt på morgonen,funkar det om man äter lchf att ”bara” dricka proteindrink med hallon i till frukost??? Har ätit lchf ca 4månader nu men ökar i vikt,från 62 till 66 kilo 🙁 är 169låmg!! Tror att jag äter LITE för mycket nötter,att det är där jag faller!!

Svara
Åse 2 maj, 2013 - 22:34

Skippa nötterna!!! Och skippa frukosten om du har svårt för frukost! Läs gärna kategorin ”periodisk fasta”

Svara
Anja 2 maj, 2013 - 17:32

Jag har en fråga ang ditt matbord som du målade, vad använde ni för färg? Det ser hur fint ut som helst, jag tänkte göra detsamma. Hur många lager var du tvungen att måla för att få det täckande?

Svara
Stina 2 maj, 2013 - 14:57

Hej!
Jag började med LCHF för ca två veckor sedan. Inte för att jag behöver gå ner i vikt egentligen, utan för att slippa den där uppblåsta magen jag alltid fått när jag tryckt i mig massor av pasta & potatis + alla sötsaker så klart… Redan efter två veckor märker jag stor skillnad på min mage och jag mår riktigt bra!
Det jag egentligen ville skriva här var att ; Snälla, sluta aldrig blogga! Detta har blivit min bibel ;)) Så mycket bra inspiration och när man ser alla dina goda recept så förstår man vad mycket skit man ätit innan. Ska köpa din bok i helgen. Massor av kramar till dig!

Svara
Åse 2 maj, 2013 - 17:12

Vad roligt att höra!! Tack snälla för att du berättar =) Kram tillbaka!

Svara
Victoria MATPLATSEN 2 maj, 2013 - 11:06

McD gpr från klarhet till klarhet 🙂 hehe
/deras störtsa fan och storkonsument!

Svara
Åse 2 maj, 2013 - 11:07

Som om jag inte tänkte på dig när jag läste det;) hehe

Svara
Anna 2 maj, 2013 - 10:16

hejsan …usch börjar bli lite jobbigt …med all fint porslin och glas ..:)) men du ..kör du dina pip muggar och skålar i diskmaskinen ??? sen jag köpte de rosa med fåglarna så har jag handdiskat dem men det är ju lite trist och nu vill jag ha även de rosa med blommor men si diska för hand är ju inte min grej … hur gör du ???
Må gott i vår solen // Anna

Svara
Åse 2 maj, 2013 - 10:53

Jag handdiskar!! :)) vågar inte! Kram!

Svara
Victoria MATPLATSEN 2 maj, 2013 - 11:07

Jag kör mina dagligen i diskmaskin i korttidsprogrammet! håller sig finfina (so far)
Pallar inte handdisk!
kram

Svara
Jenjo 2 maj, 2013 - 09:54

Åh! Vad mumsigt. Sällan jag äter frukost ute, men det där såg ju ut som om jag skulle kunna tänka mig ett besök där vid tillfälle! 🙂
Kramis!

Svara
Rosa 2 maj, 2013 - 09:27

Hej Åse!
Vilken underbar ljuvlig överraskning:-) Jag har inte haft tillgång till internet då jag flyttat, hoppas inte det är försent. Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.