Avrundning

av Åse

Hej rara fina!
Tack för att ni förstår att det är mycket, mycket nu och att ni accepterar att det är liiite tyst här inne nu!
Men vet ni! Nu är det nästa slut! Vi ska ta de tre sista bilderna på måndag! Och i morgon och i helgen ska jag slutföra textdelen i boken! Det känns såååååå bra! Jag är väldigt nöjd med allt. Jag och Lisa har kompletterat varandra så väl, vi har varit så oerhört effektiva men det beror på att vi samarbetar så bra och fyller i varandras luckor! Detta är inte sista gången vi samarbetar det kan jag lova!  Jag är trött, men positivt trött – ni vet när man inte känner sig dränerad utan bara lite ”har-ju-haft-mycket-att-göra”. Love it!
I morse var Expressens fotograf Stefan Lindblom här, jag och Stefan är inte obekanta – han har varit hemma hos mig några gånger i samband med fotograferingar och han är alltid lika professionell, snabb och tar bra bilder!! Bilderna i morse hamnar i Expressen i helgen misstänker jag! Artikel som handlar om de olika LCHF bokstavskombinationerna och hur jag äter/lever =)
2013-11-14 08.33.57-1
 
God morgon på er!! FIRA blus från Cirkus Helsingborg ♥
2013-11-14 08.51.44
 
IMG_4289-Redigera
IMG_4292
Lunchtime!! =)
IMG_4296-Redigera
Teamwork

Dagen avrundades med ett besök hos Katja (Kiropraktor) klockan 18! Jag börjar sakta men säkert bli så mkt bättre i min ländrygg! Tänk att det skulle ta så många år, så många naprapatbesök, sjukgymnast och två osteopatbesök innan jag fick reda på vad som var fel. Är så glad att jag hittat Katja!!
Och detta är inget nedsnack om naprapater, sjukgymnaster eller osteopati, utan jag kan bara utgå från min historia att det är kiropraktik som hjälpt mig.
2013-11-14 17.46.38
 
Vi hörs i morgon!! Må gott & Sov gott alla ni. KRAMAR i massor.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Helena S 15 november, 2013 - 13:43

Hej Åse,
Har du provat flera kiropraktorer ( ? ) eller var detta din första?
Min syster har liknande problem som dina och bor strax utanför Helsingborg. Tänkte om du var så nöjd med din kiropraktor att jag kanske kunde tipsa syrran om din kiropraktor för ett besök.
Hälsningar, Helena

Svara
Åse 15 november, 2013 - 13:58

Hej! Ja jag har provat andra men inte riktigt fått tydliga råd/tydlig hjälp som nu. Backe Kiropraktik, ligger på Drottninggatan 62.

Svara
Vanja 15 november, 2013 - 10:32

Tack Åse för svar. Visst menade jag Lisa! Kan jag fråga henne direkt?

Svara
Åse 15 november, 2013 - 10:59

=) Hon finns på http://lisawikstrand.com så prova där! Jag träffar tyvärr inte henne förrän på måndag så jag kan inte fråga här.

Svara
Vanja Burlin 15 november, 2013 - 10:04

Vet du var Lena fått tag på sin snygga blågrå skjorta?

Svara
Åse 15 november, 2013 - 10:22

Menar du Lisa? Nej tyvärr!

Svara
Monica 15 november, 2013 - 09:02

Saknar dina täta blogginlägg men ser verkligen fram emot din nya bok!!!

Svara
Stinelina 15 november, 2013 - 08:57

Härligt att du fått god hjälp!
Själv letar jag hjälp för min höft som börjat ömma efter löpning.
Ska prova naprapat nästa vecka.
Underbara poser på både fotograf och hund på din bild förresten!

Svara
Åse 15 november, 2013 - 09:37

Lycka till! Det är dränerande att gå runt och ha ont!!
Haha ja det var en underbar bild! hihi

Svara
Åsa 14 november, 2013 - 22:45

Jag håller med dig om ryggproblemen, det är sällan man hittar rätt lösning genast. Jag har gått hos kiropraktor i två år och även om jag är helt övertygad om att hon har hjälpt mig MASSOR så har hon tyvärr inte lyckats åtgärda mitt största ryggproblem, en brännande smärta i nedre delen av ryggen som uppstår när jag har suttit i 30 min.
Jag har nu insett att jag måste söka en annan behandling, som efter röntgen har konstaterats vara ett kotproblem mer än något annat. Jag skulle gärna fortsätta hos kiropraktorn men har inte råd med två behandlingar.

Svara
Anita 14 november, 2013 - 22:32

Vad skönt att du börjar känna dig bättre. Jag går till kiropraktor när det behövs. Den jag går till har gått utbildningen utomlands, så han har många års utbildning. Lika lång som våra svenska läkarutbildning. Tycker det är toppen att gå dit, var med en axel som jag ramlade på under joggingtur. Var först hos sjukgymnast x flera blev inte bättre. Kom till kiropraktorn som hittade efter en stunds undersökning en nerv som var i kläm. 🙂

Svara
Renée 14 november, 2013 - 21:53

Intressant att läsa om dina ländryggsproblem och glädjande att du verkar hittat rätt till slut! Har själv liknande story där kiropraktorn visserligen hjälpte när jag hade akuta problem men inte gav långvarig hjälp för att förebygga och undvika akutontläget. Efter osteopatbehandling och sjukgymnastråd i kombination med fortsatt yogaträning har mina problem blivit mkt bättre. Skönt när man till slut hittar rätt behandling och rätt person även om man ibland undrar varför det skulle ta sådan tid att hitta dit till slut.

Svara
Åse 14 november, 2013 - 21:55

Ja det är det som varit positivt för mig, jag har fått stretchövningar och tips på hur jag ska sitta och stå och träna, ngt jag aldrig fått med mig hem innan och nu är ju min kiropraktor väldigt aktiv själv och holistiskt tänkande så det är nog a och o.

Svara
Nancy 15 november, 2013 - 10:59

Hej Åse,
Har själv höft och ländryggsproblem och skulle bli jätteglad om du vill dela med dig av de stretch och träningsprogram som du blivit rekommenderad . Vilka övningar tycker du hjälper? Blir väldigt nyfiken.
Trevlig fredag!
Nancy

Svara
Åse 15 november, 2013 - 11:02

Jag stretchar höftböjarna (går att googla på övningar) + en rumpmuskel genom att sitta ytterst på en stol med benet tvärs över andra låret och med rak rygg så stretchar jag.
+ att jag har en liten krökning längst upp pga jag sitter mkt vid datorn, så där har jag fått råd om att alltid rulla bak axlarna så inte axlarna åker fram. Jag har även ont när jag böjer mig fram med att plocka upp ngt, jag fick tips om att spänna magmusklerna för det avbelastar ryggen och det hjälper mkt så det sitter i ryggmärgen nu.

Svara
Nancy 15 november, 2013 - 12:11

Jaha…ja, det vanliga tipsen då. Tänke om det var nån specialare som gjorde underverk. Jag har börjat träna Pilates och märker att starka inre magmuskler är en bra grej för ländryggen 🙂

Åse 15 november, 2013 - 12:14

Precis, det rådet fick jag också och det provade jag för ett tag sedan och det hjälpte grymt.

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.