Adventsshopping och tävlingen förlängd!

av Åse

Tyckte väl det var tyst om er!! Det har varit ett problem med ett plugin sedan i går förmiddags så ni har inte kunnat kommentera! därför förlänger jag Blending Bliss tävlingen till i morgon!
Har ni det bra annars!? Jag mår mycket bättre!! Vände i förrgår och framför allt i går så i dag ska jag ut och vädra lungorna för första gången! Ska till Blackballoons showroom med Michelle tänkte jag, och köpa lite annat adventsmys på Väla =)
Vi börjar komma i ordningen i vardagsrummet, bara sladdar som ska fästas, och TV:n ska flyttas upp på väggen och lite annat smått och gott.

I går blev det en god fisksoppa med saffran, samma recept som jag har på bloggen men jag pimpade den med morötter, palsternacka, körsbärstomater, chili m.m. Mums!!

Hörs lite senare! Passa på att tävla om ni inte redan gjort det!!  ♥♥♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Lina 25 november, 2012 - 18:12

Då va de faktiskt dig jag såg på väla idag ! Fick en liten chock när jag såg dig inne på kicks 🙂 du e ju så vacker på bilder, men så e du 1000 ggr vackrare i verkligheten!!
Kram!!

Svara
Åse 25 november, 2012 - 22:08

Men Gud vilken komplimang!! Tack SNÄLLA!! Kände mig inte vacker;) fortf småkrasslig, men kommer leva på din komplimang lääääänge ❤

Svara
linda 25 november, 2012 - 14:33

Undrar en sak som jag funderat på ett tag. Det gäller periodisk fasta och kardemumma och kanel, jag gillar att ha i kardemumma i kaffet men hur funkar det till periodisk fasta? du verkar ha så bra koll på allt sånt där 🙂

Svara
Anna Truelsen 25 november, 2012 - 14:03

Hej!
va kul med showroomet, de har så snygga saker. älskar deras Rif Tinek sortiment!
Tänkte att jag skulle bjuda igen i dag.
Du bjuder alltid på så fina tävlingar.
jag har dragit igång adventskalendern på min blogg nu , med massa härliga saker.
Först ut är snygga designklassiker från Furniturebox
http://mylovelythings.blogspot.se/2012/11/adventskalender_25.html
ha det så gott/Anna

Svara
Elisabethe 25 november, 2012 - 13:28

Aha, då ska jag lämna mitt tävlingsbidrag igen.. Trodde det var fel på min dator igår när det inte gick, skönt att så inte var fallet =)

Svara
jenny 25 november, 2012 - 12:44

Hej!
Jag har en liten fråga som inte direkt handlar om detta, men jag hoppas på ett svar ändå!
Mina föräldrar är duktiga på att dra ner på kolhydrater, men äter LCHF som jag, och har därför inte vissa livsmedel som jag har för vana att köpa in samma ”special” livsmedel som jag. Så jag undrar vad fiberhusk är ersättning för? Alltså vad har man istället om man vill göra samma recept fast inte lchf? Kanske är olika på olika recept, men något dom varit sugna på är dina kesoplättar, men vad kan de lägga i istället för fiberhusk? Mjöl? Det jag läste på paketet är att fiberhusk binder ihop smeten.. Men vet ändå inte vad som kan ersätta.
Hoppas du kan hjälpa mig!

Svara
Åse 25 november, 2012 - 12:45

Fiberhusk (psylliumfröskal) är istället för mjöl ja 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.