Hej vänner!
Åh! Stressen jag kände i morse försvann i samma takt som jag bara GJORDE.
Nu sitter jag här med skön julmusik i hela huset, halva huset adventpyntat och jag funderar på middag ikväll, liiiiiite väl sent påtänkt men det står mellan klassisk jultallrik och oxfilé haha!
VAD äter ni??
I går beställde jag mat för helgen på bästa bästa MatHem! De har en hel glöggmingel sektion, så jag satt där och klickade mig fram på allt gott!
Köpte hem en del advent också i Clas Ohlson butiken, bla en julstjärna och den här smarta batteriglödlampan!
Jag är nog inte den enda som svär över förlängningssladdar varenda advent? Denna ska upp i vårt sovrum!
Fruktfatet är påfyllt med clementiner.
Dessa ädelostbollarna är ett stående inslag på våra glöegmingelkvällar och i adventtider! Bästa bästa!
De är även goda att rullas i krossade pepparkakor. Men det här är ett gott lågkolhydratalternativ.
Här kommer receptet!
Skriv utÄdelostbollar
- Portioner: 24
Description
300 g gräddädel
150 g naturell färskost
2 dl hackade rostade hasselnötter
Ingredienser
Vispa ihop ädelost med färskost. Med lite fuktade händer forma till bollar och rulla i hasselnötterna. Ställ kallt i ca. 1 timme innan servering.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
8 kommentarer
Härligt recept! Gjorde dem igar och på mys kvällen satt vi med ett glas rödvin och ostbollar mums
Hej
Den där batteri-lampan verkar perfekt! Söker och söker under Claes Olsson-fliken på MatHem men hittar den ej. Vad ska jag söka på?
Hej!
https://www.mathem.se/varor/julpynt/ljuskalla-led-10cm-clas-ohlson
Åh! Tack!
Den var just nu slut i lager. Inväntar påfyllning i deras lager, eller så får man väll masa sig dit fast MatHem är så bra och enkelt.
Kram
Ja C.O har de i butik! Men som du säger smidigt att handla på Mathem 😄
Åh så underbart med en annan människa med ett halvt adventspyntat hus!!! Tusen rack för den! 😉Tack även för receptet på ostbolllar. Älskar ost så dessa måste jag prova! Hawn fortsatt trevlig 1:a advent ❤️
Vart är änglarna från?
Georg Jensen, Svenskt Tenn!