56kilo fyller 10 år idag! ♥

22 mars, 2013

OBS!! Inlägget råkade återpubliceras idag 11 augusti 2019, teknik ni vet!  😅 Det är alltså hela SEXTON år sedan bloggen startades idag!
Inlägget nedan är från 22 mars 2013! Så detta är alltså ett gammalt inlägg! 56kilo firar inte 10 år idag! 🥴

————————————————————-
I dag är det  T I O  Å R  sen jag startade denna bloggen! =) Den 22 mars gjorde jag mitt första inlägg 🙂
Mitt första inlägg här på 56kilo lydde:

Godis är definitivt inte värt sina points!
Igår skulle vi på Bio och se ”The Ring” och jag hade sparat 6 PTS så jag kunde få äta lite ‘vanligt’ godis. En påse snöre fick jag för 6 PTS! och jag som var jättehungrig:-(
Nåja, det är nyttigt, så förstår man vad allt godis som man annars trycker i sig ger!
Ikväll ska jag hem till mamma och tänkte göra en supegod ungersk kycklinggryta som innehåller 5 PTS.
Fick receptet av min duktiga kusin!
2 portioner:
2 kycklingfilér
1 dl Ajvar mild
1 dl VV fraiche
3-4 klyftor Vitlök
1 purjo
lite vatten + halv kycklingbuljongtärning
timjan, salt och peppar
Valfri mängd potatis
Finstrimla kycklingfileérna och bryn tillsammans med purjo, vitlök..
Blanda allt och koka cirkus 10 min.
Servera med klyftpotatis i ugn (utan fett) eller helbakade små potatisar.
Dagens sammanlagda points: 18

En viktväktande sockermissbrukare startade alltså denna bloggen och 10 år senare så är jag fri från både sockermissbruk och det där eviga räknandet! I dag lyssnar jag till 100% på min kropp och knopp och alla dess signaler! Jag har jobbat hårt för det!
Det har förflutit såååååå mycket under broarna!
Jag har förlovat mig


Jag har gift mig, när bloggen startade hade jag varit tillsammans med min Daniel i nästan exakt 1 år
Jag har fått tre barn 04, 06 och 08, förutom de två jag redan hade när bloggen startade 🙂
Jag har flyttat tre gånger och sista gången till hus
Jag har slutat att banta
Jag njuter av mat – på rätt sätt
Jag har funnit mig själv (klyschigt men ack så sant)
Jag har förlorat vänner men funnit ännu fler , många bekanta men ett fåtal nära vänner ♥
Jag har börjat jobb och slutat jobb och till slut det jag har i dag, mitt eget företag 56kilo
Jag vill fira dagen med er och det innebär att jag har tävlingar för er utöver det så kommer ett härligt fredagsrecept med ett passande vintips! Kan det bli mer 56kilo över det hela =) Några av livets måbrasaker! 😉
TACK alla ni som ger mig så mycket tillbaka! Tack till alla er som skriver kommentarer, till er som kommer fram och hälsar lite överallt, till er som lagar mat ur min bok, till er som följer mig på insta – tack till alla er som tycker om bloggen och som återkommer hit till som tätt!
Vill ni ge tillbaka lite kärlek i dag, så gilla och dela gärna inläggen här idag ♥

101 kommentarer
8

101 kommentarer

Maria 12 augusti, 2019 - 15:27

10 år ????? jamen kan åren gå fort eller???? hahahaha. Kan ff kännas som jag var nyförlöst mamma o nu är han ….erm ….. vuxen LÅNG påg lol. Ett stort jättegrattis o må hälsa o välgång vara med dig 😀 Tyvärr har jag inte hunnit med o vara lika aktiv längre, då jag har börjat o släktforska o ….. där förvinner timmar om man inte sätter en äggaklocka för att väcka en tillbaka. Sicken ”drog” det är lol. Ha det bäst o må väl o sköt om dig/Kramar Maria

Svara
Åse 12 augusti, 2019 - 15:29

Haha Som sagt, det var ett gammalt inlägg som publicerades igår! (Skrivit det längst upp i inlägget) Det är SEXTON år sedan numera 😉
Vad roligt med släktforskning! KRAM

Svara
Annette Waldensten 11 augusti, 2019 - 19:30

Alltid så inspirerande att läsa din blogg och alla tips under årens lopp mm…Jag orkar skriva ibland på min blogg och börjar med olika dieter från och till…och ibland riktig idétorka. Bloggen handlar om det mesta i livet och nu senaste året om Spanien mm…men är mkt intresserad av hälsa och mat mm…

Svara
1 7 8 9

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.