56kilo fyller 10 år idag! ♥

av Åse

OBS!! Inlägget råkade återpubliceras idag 11 augusti 2019, teknik ni vet!  😅 Det är alltså hela SEXTON år sedan bloggen startades idag!
Inlägget nedan är från 22 mars 2013! Så detta är alltså ett gammalt inlägg! 56kilo firar inte 10 år idag! 🥴

————————————————————-
I dag är det  T I O  Å R  sen jag startade denna bloggen! =) Den 22 mars gjorde jag mitt första inlägg 🙂
Mitt första inlägg här på 56kilo lydde:

Godis är definitivt inte värt sina points!
Igår skulle vi på Bio och se ”The Ring” och jag hade sparat 6 PTS så jag kunde få äta lite ‘vanligt’ godis. En påse snöre fick jag för 6 PTS! och jag som var jättehungrig:-(
Nåja, det är nyttigt, så förstår man vad allt godis som man annars trycker i sig ger!
Ikväll ska jag hem till mamma och tänkte göra en supegod ungersk kycklinggryta som innehåller 5 PTS.
Fick receptet av min duktiga kusin!
2 portioner:
2 kycklingfilér
1 dl Ajvar mild
1 dl VV fraiche
3-4 klyftor Vitlök
1 purjo
lite vatten + halv kycklingbuljongtärning
timjan, salt och peppar
Valfri mängd potatis
Finstrimla kycklingfileérna och bryn tillsammans med purjo, vitlök..
Blanda allt och koka cirkus 10 min.
Servera med klyftpotatis i ugn (utan fett) eller helbakade små potatisar.
Dagens sammanlagda points: 18

En viktväktande sockermissbrukare startade alltså denna bloggen och 10 år senare så är jag fri från både sockermissbruk och det där eviga räknandet! I dag lyssnar jag till 100% på min kropp och knopp och alla dess signaler! Jag har jobbat hårt för det!
Det har förflutit såååååå mycket under broarna!
Jag har förlovat mig
Jag har gift mig, när bloggen startade hade jag varit tillsammans med min Daniel i nästan exakt 1 år
Jag har fått tre barn 04, 06 och 08, förutom de två jag redan hade när bloggen startade 🙂
Jag har flyttat tre gånger och sista gången till hus
Jag har slutat att banta
Jag njuter av mat – på rätt sätt
Jag har funnit mig själv (klyschigt men ack så sant)
Jag har förlorat vänner men funnit ännu fler , många bekanta men ett fåtal nära vänner ♥
Jag har börjat jobb och slutat jobb och till slut det jag har i dag, mitt eget företag 56kilo
Jag vill fira dagen med er och det innebär att jag har tävlingar för er utöver det så kommer ett härligt fredagsrecept med ett passande vintips! Kan det bli mer 56kilo över det hela =) Några av livets måbrasaker! 😉
TACK alla ni som ger mig så mycket tillbaka! Tack till alla er som skriver kommentarer, till er som kommer fram och hälsar lite överallt, till er som lagar mat ur min bok, till er som följer mig på insta – tack till alla er som tycker om bloggen och som återkommer hit till som tätt!
Vill ni ge tillbaka lite kärlek i dag, så gilla och dela gärna inläggen här idag ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

101 kommentarer

Maria 12 augusti, 2019 - 15:27

10 år ????? jamen kan åren gå fort eller???? hahahaha. Kan ff kännas som jag var nyförlöst mamma o nu är han ….erm ….. vuxen LÅNG påg lol. Ett stort jättegrattis o må hälsa o välgång vara med dig 😀 Tyvärr har jag inte hunnit med o vara lika aktiv längre, då jag har börjat o släktforska o ….. där förvinner timmar om man inte sätter en äggaklocka för att väcka en tillbaka. Sicken ”drog” det är lol. Ha det bäst o må väl o sköt om dig/Kramar Maria

Svara
Åse 12 augusti, 2019 - 15:29

Haha Som sagt, det var ett gammalt inlägg som publicerades igår! (Skrivit det längst upp i inlägget) Det är SEXTON år sedan numera 😉
Vad roligt med släktforskning! KRAM

Svara
Annette Waldensten 11 augusti, 2019 - 19:30

Alltid så inspirerande att läsa din blogg och alla tips under årens lopp mm…Jag orkar skriva ibland på min blogg och börjar med olika dieter från och till…och ibland riktig idétorka. Bloggen handlar om det mesta i livet och nu senaste året om Spanien mm…men är mkt intresserad av hälsa och mat mm…

Svara
Barbro 11 augusti, 2019 - 18:44

Grattis alltid kul att följa dej -har lärt mej mycket nytt,
Sen är det alltid kul när du ger feedback tillbaks.
Kram och ha en fortsatt bra kväll.

Svara
Åse 11 augusti, 2019 - 18:47

Taaaaack, men som jag skrivit i inlägget det är ett gammalt inlägg aom råkade publiceras =) Från 2013! Det är hela 16 år sedan jag startade bloggen nu! hihi KRAMAR

Svara
Marian 11 augusti, 2019 - 17:30

Såååå jäkla inspirerande du är. Jag är tyvärr sämst på att kommentera dina inlägg, men jag besöker din fantastiska sida varenda dag. Insuper dina tips, recept och glädje. Du är vår husgudinna helt enkelt. Stort glittrigt och glamouröst grattis till dig ✨🥳🥂

Svara
Åse 11 augusti, 2019 - 17:33

Haha raring! ♥️ tack hjärtat!
Så glad du trivs hos mig 😘
Men som sagt det var ett gammalt inlägg som råkade återpubliceras 😂 från 2013 då bloggen fyllde tio år.

Svara
Ingamaj Boström 11 augusti, 2019 - 16:34

Grattis, jag är så imponerad av dej, duktig och verkar hinna med det mesta😍

Svara
Stina 11 augusti, 2019 - 14:57

Stort grattis till dig och bloggen, så glad att ni finns 🥰🥳🍾🥂💐

Svara
Irene 11 augusti, 2019 - 14:55

Hej Åse.

Fick oxå detta idag, kan inte minnas att jag läst det tidigare men minnet 😂.Gillar hela ditt koncept.

Just nu rensar vi kantareller, skulle visat en bild på detta, men kan inte få till det.

Trevlig söndag EM.

Irene.

Svara
Åse 11 augusti, 2019 - 14:56

Oj vad gott!!! Ska du göra ngt gott av det? Tipsa gärna i såfall! <3
PS du kan alltd lägga upp på 56kilo fansida eller maila mig bilder! KRAM

Svara
Jenny Dahlberg 11 augusti, 2019 - 13:57

Grattis till de 10 åren🥳🥳den är så intressant att läsa, följer den och hoppas på många, många år till💕🥂

Svara
Åse 11 augusti, 2019 - 13:58

Men OJ det är ett gammalt inlägg??? Fick du notis om det inlägget??

Svara
Siw Lindh 11 augusti, 2019 - 14:28

Fick också detta inlägg, tycker man ska ta alla chanser att fira…..så stort GRATTIS!!!! 😉😉🇸🇪🎶🎂🎶🇸🇪😍
Tack för alla goa recept, blir lite stressad över hur jag ska hinna laga allt gott du tipsar om! hi hi😍😘

Svara
Åse 11 augusti, 2019 - 14:30

Haha men åh vad skumt! Jag hittade en dublett på inlägget så jag raderade den och då har nog originalet återpublicerats! Haha!
Ja men som sagt, allt är värt att firas! Bloggen är idag faktiskt hela SE X T O N år! Kraaaaam 💖

Svara
ÅsaS 11 augusti, 2019 - 15:17

10 eller 16 år – vad gör det? Fick också upp det i flödet idag, och tycker bara att det är kul och helt fantastiskt vilken resa du har gjort under dessa år.
För min del får du mer än gärna inspirera i ytterligare 16 år! 😊
Kram 💕

Åse 11 augusti, 2019 - 15:21

Tack älskade du 💖

Pia 17 augusti, 2013 - 11:24

Grattis till alla framgångar dessa år, i stort och smått! Kram <3

Svara
Anna-Karin 15 augusti, 2013 - 21:22

Grattis! Och tack för att du finns, vad skulle vi göra utan 56kilo??? Det är ju en nästintill daglig tittin här och alla recepten som används flitigt skulle jag aldrig klara mig utan.
Ha det bäst!!
Kram Anna-Karin

Svara
Åse 16 augusti, 2013 - 09:41

Tack vännen! Glad att du läser här! Stor kram!

Svara
Stella 26 mars, 2013 - 18:31

Gratis på tiorsdagen.

Svara
Pia Vahlstrom 25 mars, 2013 - 02:42

Grattis på tio års dagen!
Sen vill jag tacka för en fin och inspirerande blogg. När jag tittar in till dig, så får jag det där lilla extra jag så väl behöver emellanåt.
Tack fina du.

Svara
Åse 25 mars, 2013 - 10:38

Tack snälla!

Svara
Mamma Mia 23 mars, 2013 - 07:26

Hejsan
Det har verkligen hänt mycket i ditt liv de sista tio åren. Tror jag började läsa hos sig
-05. Det är alltid lika roligt och inspirerande att läsa det du skriver så fortsätt gärna med det:-)
Kramis och lycka till i fortsättningen med allt önskar
Mamma Mia

Svara
Henny 22 mars, 2013 - 22:17

Grattis! Jag har bara följt dig månad men längtar varje dag hem för att kolla vad du skrivit. Otroligt roligt och inspirerande att följa! Ikväll har vi käkat din lax med parmesan (recept som kom för några veckor sen) och jag har frysen och skåpen fulla med fröknäcke och lchf-bröd. Tack för det jag läst hittills och jag ser fram emot många fler inlägg!
Kram från Henny i Helsingborg

Svara
Jeanette 22 mars, 2013 - 21:19

Grattis till 10 års blogg<3
Mycket kärlek och varmt tack för att vi får ta del av ditt liv på alla möjliga sätt:)
Kram från Örebro

Svara
Maja 22 mars, 2013 - 20:55

Jättegrattis Åse!
Tack för en beroendeframkallande blogg 🙂 Du är superinspirerande på så många sätt, kramar!

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 22 mars, 2013 - 19:58

Wow, tio år, så häftigt! Grattis på 10-års dagen 🙂

Svara
mallan 22 mars, 2013 - 19:53

Grattis Åse!

Svara
Inger 22 mars, 2013 - 19:34

Tack Åse <3

Svara
Lena 22 mars, 2013 - 16:13

Stort grattis!! Och 1000 tack för en fantastiskt inspirerande blogg

Svara
Cia 22 mars, 2013 - 14:19

Grattis på 10års-dagen 🙂 Vilket får mig att börja fundera på hur länge jag egentligen har följt din blogg, alltså det är ju hur länge som helst! Men jag är så tacksam över att jag fått hänga med så länge och det skulle blir ohyggligt tomt på nätet utan dina inlägg så jag hoppas du fortsätter lääänge till 🙂 många kramar och ha en bra helg!

Svara
Åse 22 mars, 2013 - 14:33

Blir alltid så glad att se gamla bekantingar här i kommentarsfältet <3

Svara
Cia 22 mars, 2013 - 15:49

*kram*

Svara
Nina 22 mars, 2013 - 13:51

Stort grattis! Jisses är det så länge sen du startade 56kilo… har för mig du hade nått innan det också för jag har följt det före 56kilo så det måste nog vara en 11 om inte 12 år nu jag följt dig. Vad tiden rinner iväg.
Än en gång stort grattis!
Kram

Svara
Åse 22 mars, 2013 - 13:51

Hej Nina! Bloggen är samma fast den hette viktig.org först =)))

Svara
Nina 23 mars, 2013 - 03:45

Just ja så hette den, sen hade du väl några till vid sidan om, bla grav.bloggar, designblogg eller var det bara vanlig blogg? Du och Gilbertson höll väl i lite just det här med webbdesign mode/inspiration wayback?

Svara
Åse 23 mars, 2013 - 06:39

Ja Gud ja, jag har haft bejewelled (grafik) och sedan underbar.org och massa varianter på den (lyckligamamman, fullt hus etc)
Ja jag och gilbertsson hade ”are you polite” sen har jag haft gravidbloggar etc hehe

Svara
Anna 22 mars, 2013 - 13:31

Grattis Åse! Eller grattis 56kilo kanske jag ska säga?
Jag är glad att jag hittat till din blogg nyligen – är själv en gammal sockermissbrukare (fortfarande inte riktigt där än…) och i samma ålder som dig och mamma, så jag känner igen mig i mycket som du skriver.
Härligt att du delar med dig så mycket av din kunskap och dina erfarenheter, och skriver så bra och underhållande!
Må du ha många framgångrika år framöver, med 56kilo, dig själv och din familj!
Kram Anna.

Svara
Emma 22 mars, 2013 - 13:10

Grattis och stort tack för all inspiration! Det blir några av dina recept varje vecka och de har aldrig gjort oss besviken, alltid lika gott!

Svara
Linda Griffin 22 mars, 2013 - 12:57

Stort grattis till 10 år som bloggare! Jag är oerhört tacksam för allt du delar med dig av. Kram!

Svara
Linda 22 mars, 2013 - 12:34

GRATTIS OCH TACK SJÄLV!
UNDERBART ATT FÅ FÖLJA DIG, MASSA KÄRLEK!

Svara
Carin 22 mars, 2013 - 12:32

Grattis Åse! Vad kul! Jag är så glad att vi får följa med på din utveckling som person och som bloggare. Du är en inspirationskälla på alla möjliga sätt, och supertrevlig med det!

Svara
Mia 22 mars, 2013 - 12:27

Grattis till 10-årsjubiléet, jag följer din blogg med stort intresse. Du är verkligen inspirerande, Tack!!

Svara
Susan 22 mars, 2013 - 12:26

Stort grattis till 10 års bloggande!!!

Svara
Sanna 22 mars, 2013 - 11:54

Grattis på 10-årsdagen Underbara Åse! Tack för din inspiration och din glädje som du delar med oss. Jag hittade din blogg cirka ett år sen och nu läser jag den varje dag! KRAM

Svara
CamillaW 22 mars, 2013 - 11:41

Stort grattis på 10-årsdagen, Åse! Jag är så glad att jag hittade din fantastisk blogg. Jag följer dig både här och på Instagram. Du är en stor inspiration. Jag älskar dina recept och dina fina bilder. Tack för att du delar med dig! Trevlig helg. Kram.

Svara
B-M 22 mars, 2013 - 11:33

Grattis på 10-årsdagen!!
Jag har varit med om inte hela vägen, så nästan iaf :))
Ha en härlig helg! Kraaaam

Svara
Therése 22 mars, 2013 - 11:32

Grattis på 10års dagen!! 🙂

Svara
Lillan 22 mars, 2013 - 11:31

Undrar om detta är ett omen? Din blogg fyller 10 år, jag har idag beställt din bok och för första gången tittat in på din blogg. Det måste vara någon mening med detta. Det lilla jag har hunnit läst har fått mig att bli nyfiken och jag kommer att titta in regelbundet.
Grattis!!!

Svara
Åse 22 mars, 2013 - 11:53

Ja! Håller med! Du var menad att hamna här :))

Svara
Anna 22 mars, 2013 - 11:22

Tack Åse!! Jag hittade dig för ungefär ett år sedn. Genom dig har jag hittat inspiration till livet i stort, eget företagande, en sund inställning till mat, härlig kunskap om mat och näringslära, goda recept. Jag har fått utmana min inställning till ”flärd” och till begreppet att unna mig själv det bästa och att det är ok att det kostar (oavsett om det är kvalitet på mat eller kläder, inredning, nagellack…) för jag är värd det. Sköna tankar kring eget företag o din egna tydliga produkt o varumärke. Du är med mig frekvent i perioder, jag begränsar mig då o då för att inte leva mitt liv genom dig, men genom dig hittade jag faktiskt bloggvärlden. Detta blev en hyllning!! Härlig fredag o grattis till 10 år med massor av utveckling!! Kram från okänd Anna

Svara
Åse 22 mars, 2013 - 12:42

Åh vilken fantastisk hyllning! Blir riktigt rörd =) Stora kram till dig och tack för att jag fick veta ♥

Svara
Eva 22 mars, 2013 - 11:16

Grattis till 10-åringen!
Jag har följt din blogg i drygt ett år och det är en av få bloggar jag läser dagligen. Jag är lyckligt lottad och har inte problem med min vikt och jag har heller inga problem med att hålla mig i form (tränar regelbundet flera gånger i veckan och älskar det) men dina tankar om och ditt förhållningssätt till mat är ofta tänkvärda för mig och ger mig mycket inspiration till att äta hälsosamt (och gott!). Fortsätt ditt fantastiska arbete å Trevlig helg!

Svara
Åse 22 mars, 2013 - 11:10

Grattis på10-årsdagen!

Svara
Anette N 22 mars, 2013 - 11:08

Grattis till dina 10 år!
Tack för alla recept och allt annat du delar med dig.

Svara
Stina 22 mars, 2013 - 11:07

Grattis till 10 år och vilken fantastisk resa du gjort. Vilken prestation, bra jobbat.
Kram kram

Svara
Malin 22 mars, 2013 - 10:56

Åh, fina Åse..Stort Grattis!
Jag fann dig i höstas när jag skulle börja med LCHF o har sedan dess följt dig varje dag, flera ggr =)
Tack för en fantastikt vacker o inspirerande Blogg…Fira nu stort i bubbel!
Kram
Malin

Svara
Tina 22 mars, 2013 - 10:52

GRATTIS ÅSE & 56 KILO !
Önskar dig fortsatt framgång och glädje:) med blogg och livet.
Tackar dig och bloggen för att jag är känner mig glad , nöjd och harmonisk med mat❤
Trevlig helg !

Svara
Mariann Fäldt 22 mars, 2013 - 10:50

Stort Grattis till 10 år!

Svara
Minna 22 mars, 2013 - 10:40

Grattis till 10 år!
Jag är så glad att jag hittade dig här för ett år sedan.
Tack för att du finns <3

Svara
Malin 22 mars, 2013 - 10:28

Grattis bloggen!
Tänk att det har funnits bloggar i över 10 år nu, betyder det även att vi har blivit 10 år äldre??! HJÄLP!
Idag blir det din taco-paj dagen till ära! 😉 Om nu sambon lyckas få ihop en hihi.
Trevlig fredag!

Svara
Maja 22 mars, 2013 - 10:22

Stort grattis!

Svara
Linda 22 mars, 2013 - 10:20

Grattis på 10-års dagen! Ett stort tack för att du delar med dig av dina framgångar och goda recept. Kram

Svara
cecilia 22 mars, 2013 - 10:20

Grattis till 10 år 🙂 Måste säga att du är en bra förebild i mångt och mycket… hoppas kunna göra samma resa som dig. Drömmen att få jobba inom hälsa och driva eget, hoppas jag också kan uppfylla det dag. En lång väg att gå men du inspirerar och levererar dagligen, tack för det!

Svara
Anmoth 22 mars, 2013 - 10:17

Stort, varmt grattis!!
Jag följer dig både på facebook, här och på insta och har gjort det i snart två år så det känns nästan som att vi känner varandra 🙂
Du hjälpte mig mycket när jag startade mitt LCHF-liv, och gör så fortfarande ffa när det gäller maten. Vi är faktiskt ganska lika i mycket förutom när det gäller matlagning. Jag AVSKYR att laga mat, men du hjälper mig! Man kan inte undgå att dras med när man ser dina fina bilder och recept, kryddat med bra och beskrivande text. Din kärlek och ditt engagemang berör.
Kram
Anna

Svara
Linn 22 mars, 2013 - 10:14

Tio år i bloggvärlden är riktigt imponerande. Du var tidigt ute. Jag är i det perspektivet en nytillkommen läsare, men icke desto mindre trogen. Du och din blogg är en fantastisk inspirationskälla!
Kan inte låta bli att dra på smilbandet åt receptet ovan. Inget fett men valfri mängd potatis…! Det har ändrat sig 🙂
Grattis till tio år – nu ser vi fram emot tio till!

Svara
Suzanne 22 mars, 2013 - 10:14

Grattis till dina 10 år! Tack för att du hjälpt mig till en frisk mage. Varm Kram

Svara
Sabina 22 mars, 2013 - 10:08

Tänk vad nyttigt att göra tillbakablickar och stanna upp lite ibland! Vad mycket du har gått igenom och vilka framsteg du gjort!
All kärlek till dig och fortsätt framåt & ge oss inspiration via din blogg!
kram <3

Svara
Angelica - Vardagsliv med LCHF 22 mars, 2013 - 10:08

Du verkar vara en så fin människa Åse, jag önskar dig allt gott!! KRAM

Svara
Annica 22 mars, 2013 - 10:07

Hej och grattis på dagen =)
Hittade din kokbok på Adlibris häromdagen, är student och satt och letade kurslitteratur, och bara råkade klicka hem en bok som inte ingick i kurslitteraturen 😉 Din bok =)
Hittade efter det till din blogg, mycket inspirerande läsning! Har precis som du, ”bantat” sedan jag var ung (13 kanske), och har gjort tills idag, 35 år gammal. Har provat Lchf förr, men fick lite knas med magen, gallan kanske, vad vet jag, men tänkte prova igen. Så vansinnigt trött på all uoo och nedgång i fikt, och när jag läste ditt inlägg här ovan med points, så kände jag så igen det! Fy för att räkna, mäta och väga! Nej nu är det en ny livsstil som gäller, och förhoppningsvis kommer jag ner några kg i vikt oxå =)

Svara
Åse 22 mars, 2013 - 10:29

Välkommen hit!! :))

Svara
Victoria 22 mars, 2013 - 10:05

Tack för all din inspiration Åse! Jag läser din blogg dagligen och kommer att fortsätta att göra så. Lagar även mat ur din bok, ofta! Hoppas det snart kommer en till bok! Jag har en undran till dig som du kanske kan hjälpa mig med: Jag har haft feber (rel låg, 37,3 på morgonen och 37,9 på kvällen) under snart 4 veckors tid. Jag undrar om detta kan ha att göra med att jag skippar kolhydraterna (hållit på i ca 2mån). Genom att inte äta kolhydrater provocerar man väl kroppen att omvandla fett till glukos (blodsocker) och därmed reducera fettmängden. På samma sätt som när kroppen ”jobbar hårt” för att hantera ett virus och genererar en förhöjd kroppstemperatur, är det möjligt att min kropp ”jobbar hårt” för att omvandla fett till glukos. Det funkar väl så att kroppen först använder glukos som finns i blodet, sedan fett, sedan protein (muskler). Glukos är ju ”enklast” att använda, fett kanske är en mer komplicerad process som får kroppen att ”jobba hårt” = feber. Är jag helt ute och cyklar? Mina prover visa ingenting och febern ger sig inte?! Har du någon tanke om detta? Vill ju inte ge upp! Kram Victoria

Svara
Annette L 22 mars, 2013 - 09:49

Grattis till 10 år som bloggare! Jag har följt din blogg under några år och den är absolut en favorit! Jag uppskattar din positiva anda och din energi, den smittar av sig 🙂 Ha det gott & trevlig helg!

Svara
Helle 22 mars, 2013 - 09:48

Grattis Åse och tack för att vi alla får vara en del av din fina och sköna blogg 🙂
Trevlig helg

Svara
Anne-Sofie 22 mars, 2013 - 09:43

Hej & GrAtTiS !!!
Inte hängt med såå länge jag men är så glad att jag hittat hit! Ska bli roligt att se om jag kan hänga med 10 år framöver istället,, 😉
Min lilla guldstund är när jag får titta in och inspireras!!!TACK för det!!!
..och familjen glad för GOD mat som jag bjudit på efter dina recept!!!
Facsineras(vet inte om stavningen är så korrekt,men strunt i det..)av ditt driv önskar jag hade lite mer av det själv. Ja å så viktigt att fylla åren med liv & ”guldstunder”och inte livet med år <3 fyller själv 40 i år så kanske det är på tiden att ta tag i saker och ting. Förresten,vad har du jobbat med innan du tog steget och blev "din egen"?
<3 Kram på dej fina Åse & Ha en toppenfin helg!!!! =)
// Anso

Svara
Fiaskrutt 22 mars, 2013 - 09:39

Stort grattis och ett ännu större tack!
Jag har följt dig i knappt ett år och tycker att du är enormt inspirerande! Tack för fantastiska recept,bilder och en helt underbar inställning! Du är verkligen en förebild <3

Svara
Sandra 22 mars, 2013 - 09:39

Hoppas du fortsätter i minst 10 år till. Din blogg ger så otroligt mycket inspiration och bra läsning!

Svara
Elisabeth 22 mars, 2013 - 09:39

GRATTIS GRATTIS!!!! Härliga 10 år har det varit, och fler kommer det ♥
Kraaam!! //Lisa

Svara
Pia 22 mars, 2013 - 09:35

Stort grattis!! Till bloggen tio år och till att du ”funnit dig själv”. Förstår precis vad du menar! Har nyligen hittat hit och har beställt din fina bok. Den kom i veckan och då påbörjade jag mitt LCHF-tänk. Med en mathistoria liknande din känner jag redan att ”varför har jag inte gjort detta tidigare..” Stor kram o tack för att du inspirerat mig till att börja äta på ett annat sätt.

Svara
al68 22 mars, 2013 - 09:29

Grattis på 10 årsdagen. Vet inte hur många år jag läst men det är många. Helt klart en av mina favvo bloggar. Ha en skön fredag, här blir det jobb halv dagen sen mys med familjen. Kram kram

Svara
Mamma 22 mars, 2013 - 09:26

Grattis älskade unge!

Svara
Bokälskande mamman 22 mars, 2013 - 09:24

Stooort grattis på din 10- års dag! Jag har inte hängt med så länge, knappt ett år, men du inspirerar mycket och jag älskar din energi och utstrålning! Hoppas du kommer njuta av dagen!

Svara
FruSofie 22 mars, 2013 - 09:23

Glad att du startade den här bloggen för annars hade jag ju inte fått lära känna dig och ta del av all inspiration du bjuder på.
TACK <3

Svara
Vanja 22 mars, 2013 - 09:13

Alltid nöjsamt att få ta del av dina fina tips och inställning till livet. Må så gott och ta inte ut dig!

Svara
Anette 22 mars, 2013 - 09:10

Kul!!! Och vilken skillnad det första inlägget! Vem har inte tragglat med pointsen.. Gått en extra promenad för ett glas vin eller en såsklick 😉 Tack för att du svarar på alla frågor och kommentarer! Kram Anette

Svara
Nadja 22 mars, 2013 - 09:08

Önskar dig en skön fredag och ser framemot alla kommande år!
Dålig på att lämna kommentarer men läser varje dag och du ger mig massor av energi!
Kram

Svara
Malin 22 mars, 2013 - 09:06

Stort grattis på 10-års dagen Åse! Du är en stor inspiration för mig i min kamp mot kilon och sockerberoende. Hoppas på att få följa dig i minst tio år till!

Svara
Louise 22 mars, 2013 - 09:05

GRATTIS!
kram

Svara
pilotfrun 22 mars, 2013 - 09:04

Grattis min fina vän! Vilken resa du har gjort!!! Det är ju ett kvitto på att du är helt jäkla grym! Tänk så många människor du har inspirerat och sporrat genom åren. Ha nu bästa fredagen så hörs vi snart! K kom hem igår kväll så jag ska ta och kolla igenom hans schema under dagen.
Stor kram på dig!
Rebecca

Svara
Ann 22 mars, 2013 - 09:03

Woop woop! 10 år redan!!!? GRATTIS! <3<3<3

Svara
Louise 22 mars, 2013 - 09:00

Stort grattis fina Åse!!!!
9 år sen vi strosade runt i Maria Park 😉
Galet vad tiden går fort!! Är så glad för din skull att du lyckats så bra o nått dina mål här i livet!
Stor kram till dig, och tack för all inspiration du ger ❤

Svara
Marlene 22 mars, 2013 - 08:58

Grattis på 10-årsdagen!! =) Tycker det är så underbart att se hur du i största möjliga mån försöker svara på alla kommentarer du får såväl här som på instagram, ytterst få ”kändisar” som orkar ta sig tid att göra det. Du är en fantastisk inspirationskälla och din bok är min ”bibel” =) Alla recept är så perfekta för en stressad småbarnsfamilj som vill äta sunt och gott!
Ska bli så spännande och se vad du har för tävlingar på G =)
Stort TACK för att du är DU!
Många kramar <3

Svara
Sofia 22 mars, 2013 - 08:57

Ja… Alltså, va tiden går fort! Kul att det har gått så bra för dig! 🙂
Kram!

Svara
Malin Henriksson 22 mars, 2013 - 08:56

Stort grattis på 10 års dagen du fina fina Åse !!
En fantastisk resa du gjort och lyckats med det som de flesta vill eftersträva. Sann lycka o må bra känsla 🙂 när jag fyllde 40 så fann jag mig själv, vet vad jag tycker o står för det. Något jag varit för feg för förut. Men bättre sent än aldrig.
Tack vare dig har jag lyckats och mår bättre än nånsin och äter mer än förut och är nöjd o glad med min kropp. Så här smal har jag inte varit sen jag träffade min Fredrik för 5 1/2 år sen 🙂 så TACK!
Nu ser jag fram emot att följa dig resten av våra liv 😉
Sen vill jag slutligen säga tack för att du är en sån fin medmänniska och person.
Kärlek!
Kram <3

Svara
Petra 22 mars, 2013 - 08:55

Stort grattis! Du har en underbar blogg som jag hoppas att vi får njuta av i minst 10 år till!

Svara
Smilgot 22 mars, 2013 - 08:54

Först och främst vill jag säga GRATTIS ÅSE PÅ 10 ÅRS DAGEN 🙂
Jag läser så gott som bara din blogg, jag tycker din blogg är så inspirerande, här finns något för alla. Jag har aldrig haft problem med kost eller vikt MEN din blogg ger så mycket energi för mig och jag är helt övertygad om att det är för att du är så målintriktad, du har fem barn, djur och hus och arbete och du visar att vill man så kan man. Jag har tre barn, pluggar till sjuksköterska, har hus och är gift, du ska veta att jag får energi av din blogg och orkar lite till då. Tack för att jag får ta del av ditt liv i din blogg.
Varm stor kram till dig. / Sara i Billesholm

Svara
MalinSt 22 mars, 2013 - 08:52

Ett stort grattis på födelsedagen 56kilo.se!!
Jag har varit med sedan 2007 och det känns verkligen som att gratulera en god vän. Tack för de första 10 och jag hoppas på minst lika många till! <3 Kram

Svara
Matilda 22 mars, 2013 - 08:52

Wow, 10 år! Jag firade häromdagen att jag överlevt i 1 år, haha! Grattis till 10-årsjubileumet och grattis till allt bra jobb du gjort de här tio åren! 🙂

Svara
Ann-Sofie 22 mars, 2013 - 08:50

Godmorgon ♥
Oj är det så länge sen du startade? Jag började följa dig för 5-6 år sen och tittar in varje dag ( några ggr..:) men lämnar inte alltid avtryck ♥
Happy Friday till dig och bloggen ♥

Svara
CamillaP 22 mars, 2013 - 08:50

Stooooort GRATTIS finaste Åse!!! Blir så glad när jag läser ovan!
Du är en sann inspirationskälla och hade det inte varit för dig så hade jag inte
befunnit mig där jag är idag, piggare, gladare, nöjdare över mig själv och framförallt 15 kg lättare <3
TACK till DIG som orkar ge så mycket av dig själv!
Puss & Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.