20% på nästan allt hos NordicFeel!

av Åse

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Hej hej!

Nu är jag strax framme hos mitt förlag i Göteborg och måste tipsa er om att NordicFeel har superrea nu.
Upp till 20% på hudvård, parfym och hårvård!
Bla 15% på bästa bästa fransserumet! När vi var i Sitges så trodde alla tre att jag fortfarande byggde fransar 😉 Ulli: Du måste skriva ett inlägg och visa före och efterbilder! – Jag skaaaaaa! Men tills dess får ni lita på mig (eller inte om ni inte vill det)

HÄR hittar ni X-lash pro!

GHD Curve har jag precis fått hem, inte hunnitt testa! Men läst mycket bra om den! Hela 36% rabatt, man får även med en värmespray – HÄR

Ole Henriksen tjatar jag om men jag ÄLSKAR serien! Bästa jag någonsin haft och tycker min hud numera är i riktigt bra skick, jämn hudton med mycket lyster! 3 littler Wonders har jag själv fast i större förpackning, är ni nyfikna på serien så är det här ett riktigt bra paket! HÄR

I dag har jag Moschino FRESH på mig, hade glömt hur god den är! Så tips! Den är på 15% och så fräsh! Och vilken snygg flaska va!?

HÄR

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Mslin 24 oktober, 2019 - 20:48

Boka aldrig av en kompis…… så bra! Oftast när jag känner att jag måste boka av en kompis är jag stressad, trött och håglös….och det är ju då man behöver kompisen för att komma iform igen. Så självklart, men det är ord som måste komma till en. Tack Åse. Något annat som ger mig energi är vandring och förra helgen gick vi genom Helsingborg, vi kom från Kullenhållet. Inte utan att jag tänkte på dig när vi gick genom Helsingborg stad.Ha det så bra Åse. Tack för att du delar med dig av tankar, bilder och god mat.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.