Heeeej raringar!
Så var det midsommarvecka, kan ni förstå!?
Hade tänkt följa med Daniel till gymmet 6.30 men jag var helt slut så sov till strax efter 8.
Som tur är så har jag ju vibbplattan så den och en lång promenad med 🐻❄️🐻❄️ startade denna dagen.
Den här kycklingsalladen hade vi på Noels student och även på Junis nu för 1,5 vecka sedan. SÅ god dressing och passar till sommarens grillkvällar!
DIREKTIV TILL KYCKLINGSALLADEN
Jag köper färdigskivad kyckling (2,5 kg) på Axfood Snabbgross (gross för företag) men man kan så klart skiva färdigtillagad kycklingfilé själv! (ca 6-8mm)
På ett stort fat lade jag ett rejält lager ruccola och sedan fördelade jag ca 1 kg skivad kycklingfilé runt.
I mitten lade jag minimozzarella (till fatet: 6 påsar á 150 g minimozzarella) som jag blandat med halverade småtomater ), olivolja, salladskrydda och lite balsamvinäger. Även gott att ha kalamataoliver i!
Sedan blandade jag bara ihop mozzarella och tomater med lite av ruccola i mitten och skedade över dressingen.
Receptet på pestodressingn kommer här nedan!
Skriv ut
Krämig Pestodressing
Ingredienser
2 dl pesto
2 dl majonnäs
1 dl crème fraîche eller yoghurt
1/2 dl riven parmesan
2 tsk citronsaft
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar
Instruktioner
Blanda pesto, majonnäs och crème fraîche/yoghurt i en skål.
Tillsätt parmesan och citronsaft.
Riv i vitlöken om du vill ha lite extra sting.
Smaka av med salt och peppar.
Låt gärna stå kallt 15–30 minuter för att smakerna ska sätta sig.
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
