Högsommarvärme och nya Riekers

av Åse

Åh underbara ”sommardag”!! Och vi är inte inne i maj ännu!
Inviger mina nya sandaler idag. Sedan jag köpte mina första Riekers för två år sedan så har jag inte haft andra sommarskor. Sååååååå sköna och eftersom jag gillar dem som är lite pråliga så passar de lika bra en sommarkväll i finklänningen! Jag köpte mina på Scorett, mina förra slet jag ut i Barcelona i höstas 😉
IMG_0031-Redigera
IMG_9974
IMG_9975

Älskade TRIWA! Givetvis Rosé! Finns bl.a på LYXXA Love love love rosé.
IMG_9982
Jag brukar aldrig köpa lågkolhydratvarianter av bröd, mest för att de innehåller vetemjöl. Bakar mitt eget och jag vill ju äta glutenfritt så gott det går. Men jag äter gluten ibland, tex Finn Crisp och detta brödet som innehåller 3,7 kh per skiva. Innehåller mest ärt och bönprotein men även lite fullkornsrågmjöl, fröer och nötter dvs inte glutenfritt. Riktigt gott och jag nöjer mig gott och väl på en skiva och håller mättnad länge. Så i min värld fungerar det då och då!  
IMG_9984
IMG_9988
Crockpoten kördes igång innan 11 idag så slipper jag stå med det i kväll! GOODIE!! Älskar mina Crocpots!!
Vi är i trädgårdsfixartag idag igen. Ska iväg till Hornbach nu och köpa lite nya blommor och så har jag köpt en ogräsbrännare (gasol), blir TOKIG på ogräset i stensättningen på vår terass! SUCK!!
Njut av värmen!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Matilda 28 april, 2014 - 20:34

Men den främsta ingrediensen i det där brödet är ju veteprotein (gluten)

Svara
Åse 28 april, 2014 - 22:03

Vetemjöl och Veteprotein är inte samma sak. Och sedan så var jag tydlig med att detta är ett lågkolhydratbröd, inte ett glutenfritt bröd =)

Svara
Pernilla 28 april, 2014 - 13:03

Tack för tipset!!! Hade inventering på skorna och insåg att sommarsandalerna åkt i tunnan i höstas. Provade dessa idag i butik på min hemort och det är ju fantastiskt sköna. Så det blev inköp med en gång!!! Och det inte var det fel att de hade 20% fram till på onsdag där jag köpte mina

Svara
Victoria (matplatsen) 28 april, 2014 - 10:46

Älskar oxå riekers!!! Du skulle gilla de med kilklack tror jag, du får prova mina.
Tycker de där är såååå fina men passade tyvärr inte min fot.
Puss!!!!

Svara
Åse 28 april, 2014 - 12:26

Jaaaaaa var ju du som fick in mig i Riekers-träsket

Svara
Eva Roos 28 april, 2014 - 08:24

Vilken fin blogg och intressant. Denna kommer jag följa och försöka ta till mig dina råd o tips. Läste att du inte ger kostråd via bloggen men kanske kan du svara på en liten fråga. Hur gör dina tonåringar? Vår tonåring lever på kolhydrater och socker tyvärr. Är det ok med LCHF för dem? Hälsningar Eva

Svara
Åse 28 april, 2014 - 10:13

Mat utan onödigt mycket gluten och socker är perfekt för barn! Naturligt fett behöver de ju också. Sedan anser inte jag att barn behöver äta onödigt lågt med kolhydrater. Frukt och rotfrukter etc tycker jag barn ska äta.

Svara
Annmarie på Broarne 27 april, 2014 - 16:16

Anar jag en mugg från Pip studio bakom äggmackan?

Svara
Barbro 27 april, 2014 - 15:02

Jag riekker har bra grejor.vad är för fin topp du har på dej?
Ha en fortsatt bra dag i solen.
ps vad goa dina snacks var dom får man nog göra om ds

Svara
Åse 27 april, 2014 - 15:05

Hej! Det är en Odd Molly tunika 🙂 njut av solen!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.