Halva tiden…

av Åse

Hej vänner!
Den här kursen är så intensiv men så underbar!
Så många insikter om mig själv jag har fått och kommer få. Och fantastiska verktyg för att kunna hjälpa både mig själv, min familj och andra i att hantera stress och känslor. Jag älskar personlig utveckling!
Just nu prioriterar jag mig själv och mitt jobb och sitter på rummet i tystnad för att kunna jobba effektivt. För att jag VILL, inte för att jag MÅSTE 😉 (from nu finns inte måste i min hjärna ;))
Om en stund får belöningen bli stranden och en god lunch i solen!
Jag har insett hur viktigt det är för mig att landa och få tid för mig själv och det jag anser vara viktigt när jag reser. Ofta i jobbresor så är allt så intensivt och jag anpassar mig lätt efter andra och böjer mig för deras önskningar och viljor, jag behöver  få tid för mig själv och mitt jobb för att må bra och känna harmoni. 

I går hade vi vår lediga dag och jag och malin vaknade vid 8, tiog på oss våra träningskläder och gick ut.
Mötte soluppgången 8:27 på vår takterass. Ett kärleksfullt sätt att väcka kroppen på.

Andningsminuten med Malin ❤️


Vi är en liten grupp och i början kändes det lite trist, för en lite större grupp hade kanske gett oss mer sktivitet men nu är jag så tacksam för att vi bara är 5 deltagare, vi har kommit varandra så nära – man gör ju det när man delar mycket personliga saker med varandra.

Elisabeth 

Petra

och så min Malin! Finaste vännen. Finns ingen jag reser så bra med som henne och på den här resan så gör vi även en inre resa som är magisk att få dela med en så bra vän! 

Anna och Maria är ju inte bara mina kursansvariga och kollegor men även underbara vänner.I går åt vi på ett sådant mysigt ställe, jag har teflonminne när det kommer till namn så har redan glömt vad det hette! men det var ett litet familjeägt spanskt ställe nära ”balkongen” på P… haha ska lägga in vad det hette sen!

Jag och malin tog en drink efter maten och bara var. Så mysigt!
Det blir inga sena kvällar här så vi låg i sängen redan 23.30 – man orkar ju inte mer – det är trots allt 6 timmar i skolbänken varje dag, huvudet är trött.

Nuuuuuuuu blir det stranden! KRAM på er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Popprinsessan 23 oktober, 2017 - 10:34

Å vad spännande det verkar vara! Ja känner igen mig såå i det här med att bara haka på och anpassa mig efter andra. Jag vill gärna hänga på allt kul, men jag BEHÖVER ladda om emellanåt. Jag behöver bara vara hemma och softa ibland. Jag har insett att det oftast bara är småsaker som jag stressar upp mig över. Det är oftast inget jätteviktigt, så eg är det otroligt onödigt att stressa. Det skulle jag behöva jobba mer med!
Njut på nu de sista dagarna!
Kram

Svara
Stresscoachutbildning i Nerja, Spanien. | Maria Helander 22 oktober, 2017 - 10:22

[…] av våra kursdeltagare bloggar om upplevelsen. Fnulan och Åse  gå in och läs deras personliga berättelser om tiden här i Nerja. Det är så varma och genuina […]

Svara
ÅsaS 21 oktober, 2017 - 22:10

Jag vill (läs _måste_) ta tag i mitt liv.. Men det är inte lätt när världen/livet runtomkring stormar.. Men, jag har åtminstone börjat sova mer/längre, vilket är ett steg i rätt riktning.
Önskar er en fortsatt skön, trevlig och inspirerande vecka i Nerja!
Kram ÅsaS

Svara
Laila 21 oktober, 2017 - 17:25

Underbart! Jag är så sugen på att gå den kursen också (fast på Gården). Går Lic Livsstilskonsult nu och stressutb känns som den naturliga påbyggnaden. Ett så aktuellt ämne/problem idag.
Lycka till med resten!
Kram Laila

Svara
Malin 21 oktober, 2017 - 14:22

Hej 💖
Härliga bilder och roligt att få höra om kursen. Jag ska själv gå kursen som börjar i november i Skåne!
Varma hälsningar Malin 💕

Svara
Sandra R 21 oktober, 2017 - 13:51

Bilden på dig och Malin, när ni andas tillsammans, är fantastisk! Så viktigt med vänner man kan vara sig själv med.

Svara
Åse 21 oktober, 2017 - 13:56

Det är viktigare än man trott, att hitta en vän på så djup nivå är underbart <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.