FYI

av Åse

En del verkar vara förvirrade (och anse att det är väldigt viktigt) vad som gäller för mig när det gäller nolltolerans och därför kommer ett förtydligande här:

  1.  Jag har inte för avsikt att ställa upp i tävlingen om vem som lever mest renlärigt. Vi är alla unika och klarar olika saker. Man behöver inte hålla med mig.
  2. Vad betyder nolltolerans mot socker för mig? För mig innebär det att jag inte äter godis, kakor, glass fulla med vanligt socker. Pasta, ris, potatis, bröd ryker därmed här som vanligt. Jag äter inte livsmedel som snabbt höjer blodsockret. 25 gram 85% choklad ger mig 4,7 g kolhydrater. 1 dl vin ger mig 0,5 kh. För mig är det oerhört låga gränser med kolhydrater – det triggar mig inte. Jag har då och då gjort undantag i min kost, och det är dessa undantag som jag valt att inte ha just nu.
    Jag tåler bär, jag tåler yoghurt, jag tåler grädde, jag tåler nötter – i lagom mängd. Jag får dock vara vaksam på dem.
  3. Jag undviker sockersättning nu, dvs efterrätter sötar jag inte med stevia och sukrin – just nu. Sötman får komma från grädde, bär och 85% choklad.
  4. Min toleransnivå är antagligen betydligt högre än någon med gravt sockerberoende. Jag är kolhydratberoende, känslig för kolhydrater och påverkas olika av olika kolhydratkällor.

Så! Nu går vi vidare 🙂

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar