Dubai, Dag 2

21 november, 2015

Hej på er!
Nu ligger vi vid poolen och pustar ut efter morgonens och förmiddagens träning, underbart!
Jag har dessvärre sjukt ont i min ländrygg/bäcken efter måndagens tunga benpress och det blev inte bättre av gårdagens utfall med hopp så Gunnar Söderström som är här (Naprapat och Triathlonproffs) ska kika på mig på måndag. Jag undviker utfall tills vidare, vet att det är lite problem för mig då jag är så överrörlig och svajjig i bäckenet.
Men vilket fantastiskt ställe detta är! Allt är ju konstlat och uppbyggt och man kan diskuttera kvinnosynen etc men om man ska se till det som semestermål så är det grymt, här finns ALLT! Värsta Las Vegas är det ju och då har vi ändå mest bara sett omgivingen runt hotellet.
I går åt vi libanesisk meze i trädgården här på hotellet, så himla mysigt!
Leila körde en föreläsning före.
Efter eftermiddagens workshops och träning så ska vi till Hotellet Mina A’ Salam i Madinat där vi ska åka båt i de fantastiska kanalerna till restaurangen Pad Thai, utsikt över Burj Al Arab.
Här kommer en liten bildkavalkad!


FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

Malin Asterhag 21 november, 2015 - 22:39

Åhhh, avis!!! Önskar jag var där! ?

Svara
Tine 21 november, 2015 - 14:40

Grym stad. Härliga bilder, lite smått avis är jag:)

Svara
Jenny 21 november, 2015 - 14:34

Krya på dig å njut av vistelsen där. Tack för att du fortsätter å inspirerar ?? kram

Svara
Carina 21 november, 2015 - 13:51

Krya på dej!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.