Doft och Hår!

av Åse
Inlägget innehåller annonslänkar till Ellos

Hej på er!
Här kommer lite härliga produkttips när det kommer till doft och hår!
Ellos har ju en fantastisk skönhetsavdelning med parfymer, hudprodukter, hårprodukter etc och här kommer lite tips till er!
En av mina absoluta parfymfavoriter är Marc Jacobs Decadence och nu har det kommit en lättare, blommigare och mjukare variant! Nämligen Marc Jacobs Decadence EDT – Underbar!
Lika extravagant och vacker i flaskan som sin tyngre syster! Älsk på det!

CLEAN är en annan favorit! jag älskar CLEAN Cotton – på ANDRA! Dock trivs inte jag i den, men jag är totalt såld när andra har den så jag håller mig till andra CLEAN dofter!
Ny i mitt parfymskåp är CLEAN Ultimate med italiensk bergamott, provensalsk citron, lavendel, vit jasmin och mysk! YUM!!
Vad har ni för parfymfavoriter?
Mina andra favoriter är: Calvin Klein Sheer Beauty, Coco Chanel Mademoiselle, Clinique, Aromatics in white, Narciso Rodrigues for her, Marc Jacob Daisy (har lite olika varianter) och Dolce & Gabbana Dolce

Nytt till håret är den här plattborsten från Remington!
Jag hade med mig den till The Lodge och jag friserade både mig och Malin med sitt tjocka hår sekundsnabbt! Hade inte ens en borste med mig ner denna fungerade som allt-i ett!
Tips!

Fortsatt skön onsdag på er!
Här blir det pannbiff med brunsås, lingon oh ngt gott grönt till ikväll! Läääääängtar!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Jenny Åkesson 11 oktober, 2017 - 22:16

Hej
Nu kommer jag och är jättetråkig men jag kan inte använda parfymer. Jag mår för det mesta jätteilla av dofterna. Jag är inte allergisk som en del andra är mot parfymer men jag har så lätt för att må illa av parfymdofter. Jag kan tycka att många som har parfym luktar mycket gott – i 1 min – sen börjar jag må illa av det. Värst var det ju såklart när jag var gravid….. Men det är 8 år sen sist och det håller i sig fortfarande.
För min del får ni gärna dofta gott men tänka bara på att inte ta för mycket av det goda. Tänk lite på såna som mig men framför allt på de som är doftallergiker. De har det nog inte så lätt….
Fina flaskor by the way! Jag hade gärna haft såna också men det är ju som sagt inte lönt. Men jag kan ju vara lite avis på dig 😉
Tack för din underbara blogg och alla dina härliga recept och allt som du delar med dig av. Jag tycker det är toppen!
Mvh
Jenny

Svara
Åse 11 oktober, 2017 - 22:18

Usch lider verkligen med dig!!
Jag älskar parfymer men har alltid sparsamt och aldrig om jag ska flyga eller åka tåg!
Kram o tack för rara rader!

Svara
ÅsaS 11 oktober, 2017 - 20:34

Inser att jag måste rensa bland mina parfymer. Samlat på mig en mängd genom åren.. Men nu har många av dem tappat i doft, vissa härsknat (??) 🙈 och andra har jag ”växt ifrån”. Men 2 favoriter har jag dock, trots att de har dryga 20 år på nacken. Ren parfym, som jag köpte i Egypten. Har dock ingen aning om vad de heter, men they’re still smelling lovely! Kvalité, med andra ord. Och inte var de dyra heller!
/ÅsaS
Edit:ArabianNight & FiveSecrets, heter de där iaf. Påminner om 2 andra dofter, men vilka minns jag inte.

Svara
Sofia 11 oktober, 2017 - 20:17

Min absoluta favorit är Laura från Laura Biagiotti. 😊

Svara
Annika 11 oktober, 2017 - 18:18

En favoritparfym som jag har är Stella McCartneys parfym Stella. Den har jag kört med i många år nu och fått många komplimanger för. Har aldrig riktigt fastnat för Clean dofterna av nån anledning.

Svara
Anna 11 oktober, 2017 - 18:08

MIn favorit parfym är Britney Spears, Midnight,Fantasy. Jag har oxå CLEAN Cotton. Köpte den efter att ha känt hur gott andra luktade med den på sig. Men precis som du. Jag trivs inte riktigt i den och den har blivit stående kvar i skåpet.
Gott med biffar!! Här blev det tomatsoppa med kokosmjölk och vita bönor. Fetaost och rostade solrosfrön på toppen.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.