Dagobert-hamburgare ♥︎

av Åse

Just nu så lägger jag i en extra växel i att hålla mejerierna (koprodukter) nere eftersom jag dels vet att de inte är det bästa hälsoalternativet men framför allt för att min hjärna inte är helt överens med dem (de påverkar mitt mättnadssystem)
Till första målet äter jag nästan alltid något av dessa ingredienser: Ägg, avokado, makrill, fet fisk och i dag blev det en skiva nötbröd med guacamole (bara mosad avokado med lime, slt & peppar) och ett ägg stekt i kokosolja. Så gott!
18032015-012A7799
I går blev det hamburgare på Pofiberbullar och hamburgare på gräsbeteskött, guacamole, feta och grönsaker.
GOTT, fräscht och ett superbra alternativ!
17032015-012A7788
KRAM på er!!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Inredningshjälpen 22 mars, 2015 - 12:13

Åh det såg ju grymt ut alltihop…kikar ofta in här för matinspiration men är tyvärr dålig på att kommentera.
Kram Anette

Svara
Åse 22 mars, 2015 - 18:32

Vad roligt att du gör det =) Kram!

Svara
Victoria 19 mars, 2015 - 10:33

Nötbröd med guacemole och stekt ägg lät ju helt underbart :)) Måste leta recept på din sida nu och baka till helgen 🙂 //Victoria

Svara
Pernilla 18 mars, 2015 - 17:31

Vad har du för uppfattning om kanel? Läste detta och det kändes ju inte bra då barnen äter kanel på gröten och jag har det i kaffet varje dag. //Pernilla
http://www.utbildningscenter.se/dokument/nyhetsbrev.1.2015.pdf

Svara
Åse 20 mars, 2015 - 11:36

Hej! Du kan köpa äkta kanel (Ceylonkanel) på lite olika ställen, bara googla så kan du beställa hem, det gör jag.

Svara
Anchi 18 mars, 2015 - 16:42

Hej Åse. Jag känner likadant, att jag äter väldigt mycket mjölkprodukter. Vad ersätter du med i tex kaffet?
Vill gärna prova på mer åt paleo men är nog bara bekväm…bekväm med hur lätt jag tycker det är nu när jag ätit lchf i 3år…bekväm med hur jag mår….MEN nyfiken på om jag kan få bort min lilla bullmage ;)Du vet den där som envist sitter där :))))

Svara
Catrin 18 mars, 2015 - 12:50

Hej. Nu är jag överallt på din sida 🙂 Allt för att verkligen lära mig ännu mer om lchf och jag älskar dina recept. Är dessa pofiberbullar giltiga att äta om man ska köra strikt i några veckor…

Svara
Åse 18 mars, 2015 - 12:50

Absolut! =)

Svara
ingrid 18 mars, 2015 - 11:50

åå sådana recept som i dag gillar jag skarpt då jag är ett egen hushåll..bara ta fram en burgare å ett bröd från frysen å fixa till å så har man en bra måltid ..inte alltid man har orken att stå med recept som fyller ett halvt A4 med ingredienser ..har nu hittat vägen igen å landar om ½ kilo på minus 10 kg ..tack för en underbart inspirerad blogg å snart landar även en av dina böcker i min postlåda då de är min egna belöning för -10 kilo så nu är de ännu mera fart framåt till ett piggare och rörligare liv då även en stegräknare hamnat på min höft ..trevlig vår till dig ..fast ni har väl nästan sommar där nere ..här uppe i södra dalarna ligger de lite lite snö kvar ..men den underbara solen skiner på oss
Med vänlig hälsning Ingrid

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.