Hej på er kära vänner!
Jag har nyss fått i mig den här frunchen – jag orkar inte så GOTT detta var!
Detta får bli ett stående inslag i veckan. SLURP!
Var på gymmet i förmiddags hos min PT Thessan och vi gjorde en ny InBody mätning. Nu har vi ett avstamp för kommande månader och det ska bli spännande att mäta resultatet 1 gång i månaden framöver.
Vi ska köra på med lite tyngre styrketräning också och det känns kul!
Hur som, när jag kom hem efter gymmet, handlat och fixat så bröt jag min 36 timmars fasta (den hamnade dock på 39,5 timmar) och lagade då detta som första mål!
Proteinrikt och mättande så klart.
Dessa våfflor har ni ju sett förut, det är nämligen de här godingarna: Proteinvåfflor (våffelrecept 1) – fast jag hade naturellt proteinpulver, nämligen DET HÄR och så lade jag till liiiite salt i receptet, men annars är det samma.
Mitt våffeljärn hittar ni HÄR, så himla gulligt och enkelt att förvara.
Detta receptet ger fyra våfflor, man kan använda två bara (man blir ju mätt!) antingen göra en dubbelvåffla med lock och topp eller två stycken och välja att äta med kniv och gaffeel.
Jag gkorde en dubbel och en som jag åt med kniv och gaffel.
Äggen stektes med salt, peppar, chiliflakes i lite kokosolja.
Peeeeeeerfekta avokados!
De var omogna när jag köpte dem, men fick mogna tillsammans med några äpplen och sedan så hamnade de i kylen där mognaden stoppas och de håller i flera dagar!
Lite naturell färskost på våfflorna och sedan avokadon. Jag kryddade med vitlökssalt och svarta sesamfrön.
Groddar och lite klippt kruspersilja ovanpå.
Den här godingen nedan med två våfflor, 1 stekt ägg och 1/2 avokado innehåller:
341 kcal, 22 g protein, 5 g kolhydrater, 24 g fett. PERFEKT!
PS!
Hitta dina perfekta jeans💙
Så stylar du jeansen i höst för den perfekta denimlooken.
Sååå mycket fint! Kolla in den HÄR tweedjackan! Den lägger jag genast i varukorgen.
Pepp på höstmode!