Potatissallad med feta och kapris

av Åse

Rackarsn god potatissallad som är perfekt för student, buffé, midsommar!
Vi hade en hel del över och då stekte jag upp det till middagen för någon kväll sedan. Blev jättegott det också!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Potatissallad med feta och kapris


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Ica
  • Portioner: 16-25

Ingredienser

4 kg potatis (gärna färskpotatis)
4 rödlökar, tunt skivade
1 dl hackad gräslök

Dressing:
5 dl olivolja
4 msk dijonsenap
2 tsk salt (justera efter smak)
svartpeppar efter smak
2 msk hackad körvel
2 msk hackad dragon
2 msk hackad basilika

Tillägg:
300 g fetaost, smulad eller tärnad
1 dl kapris, avrunnen


Instruktioner

Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den är mjuk men fast. Låt svalna och skär i bitar.
Skiva rödlöken tunt och hacka gräslöken.
Rör ihop dressingen: olivolja, senap, örter, salt och peppar.
Blanda potatisen med dressingen i omgångar så allt blir jämnt täckt.
Vänd ner rödlök, gräslök, fetaost och kapris försiktigt.
.Låt gärna stå kallt minst 1 timme innan servering.

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

Min kod 56KILO ger 20% rabattALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.