Rackarsn god potatissallad som är perfekt för student, buffé, midsommar!
Vi hade en hel del över och då stekte jag upp det till middagen för någon kväll sedan. Blev jättegott det också!

Potatissallad med feta och kapris
- Portioner: 16-25
Ingredienser
4 kg potatis (gärna färskpotatis)
4 rödlökar, tunt skivade
1 dl hackad gräslök
Dressing:
5 dl olivolja
4 msk dijonsenap
2 tsk salt (justera efter smak)
svartpeppar efter smak
2 msk hackad körvel
2 msk hackad dragon
2 msk hackad basilika
Tillägg:
300 g fetaost, smulad eller tärnad
1 dl kapris, avrunnen
Instruktioner
Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den är mjuk men fast. Låt svalna och skär i bitar.
Skiva rödlöken tunt och hacka gräslöken.
Rör ihop dressingen: olivolja, senap, örter, salt och peppar.
Blanda potatisen med dressingen i omgångar så allt blir jämnt täckt.
Vänd ner rödlök, gräslök, fetaost och kapris försiktigt.
.Låt gärna stå kallt minst 1 timme innan servering.
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
