GRANOLA utan spannmål

av Åse

Hej på er!

Här kommer mitt favoritrecept på granola/nötmüsli!
Så himla gott att ha som topping till yoghurt eller till pannkakor, våfflor etc.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

GRANOLA utan spannmål


5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

No reviews

  • Skribent: Åse
  • Portioner: 1 BURK = CA 50 MSK

Ingredienser

4 dl blandade nötter
1 dl solroskärnor
1 dl pumpafrön
1 dl kokosflingor
½ dl sesamfrön
2 tsk kokosolja eller rapsolja 1 tsk kardemumma
1 msk kanel
1 tsk vaniljpulver

VALFRI SÖTNING

2 msk fibersirap eller honung
½ dl hackade dadlar


Instruktioner

Sätt ugnen på 150 °C.
Hacka nötterna och blanda med fröer och kryddor i en bunke. Smält kokosoljan. Blanda ihop allt.
Fördela blandningen på en plåt med bakplåts­ papper och rosta i mitten av ugnen i 20–30 minuter. Rör runt några gånger under rostningen och var vaksam på att granolan inte bränns vid.
Låt svalna och förvara i en tätslutande burk.

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Recipe rating 5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna

Annons för TrendRehabJUST NU: IR Kampanj! Min kod 56KILO ger 20% rabatt. Även på redan nedsatta priser Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab