Skriv ut

Pizza med bresaola, pinjenötter och tryffelcreme

  • Författare: Åse

Scale

Ingredienser

1 sats fathead
1 dl pizzasås
2 st buffelmozzarella (a 125 g)
2 stora nävar ruccola
100 g tunnskivad bresaola
1 påse pinjenötter (a 70 g), lätt rostat i torr het panna
1 dl parmesan i flagor
Tryffelcreme:
1,5 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
1 msk vit tryffelolja
1/2 tsk rivet citronskal
2 krm salt
1 krm svartpeppar


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 g
Gör pizzadegen enligt receptet. Antingen två rundlar eller en plåtpizza.
Lägg på pizzasås och skivad buffelmozzarella. Sätt in i ugnen så osten smälter. Ta ut och lägg på ruccola, bresaola, rostade pinjenötter, parmesan. Fyll tryffelcremen i en spritser och spritsa över.
Servera