Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vitello Tonnato på rostbiff


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Åse
  • Yield: 4

Ingredients

600 g rostbiff i skivor

Tonfisksås:
1 burk tonfisk i olja 200 gr.
2 äggulor
1 dl olivolja
6 sardellfiléer i olja
3 msk medelstora kapris + 2 msk kaprislag
1 vitlöksklyfta
1 citron, finrivet skal + 1 msk av saften
Persilja till garnering
1 citron i skivor till garnering
Ruccola
svartpeppar


Instructions

Mixa alla ingredienser till såsen i en blender på låg effekt. Ställ kallt i en timme innan servering.
Montera rostbiffen på tallrikar med lite sås i botten, sedan ruccola.
Fördela mer tonfisksås över och cocktailkapris, citronskivor och klippt persilja . Servera resterande tonnatosås i en skål bredvid, garnera lite medelstora kapris ovanpå.