Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Trifle med citronkräm, pistage och vit choklad.


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 250 g kvarg
  • rivet skal från 1 citron
  • saften från 1 citron
  • 2 msk vispgrädde
  • valfri sötning (jag tog steviadroppar)
  • 40 g riven vit choklad (finns sockerfri)
  • 125 g hallon
  • 125 g blåbär

Topping

  • Hackad pistagenötter och riven vit choklad

Instruktioner

  1. Blanda kvarg med citronskal, saft, grädde, sötning och riven choklad.
  2. Lägg bären i botten på glasen, skeda över citronkrämen.
  3. Grovhacka pistagenötter och toppa med dem och lite riven vit choklad.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 3