Ingredienser
4 stora skivor Entrecote
200 g Romanticatomater
olivolja, flingsalt
Tagliatan:
500 g färsk potatisgnocchi
2 krossade vitlöksklyftor, salt
1 liten påse ruccola
1 msk olivolja
1 msk mörk balsamvinäger
1 tsk salladkrydda
50 g rostade pinjenötter
1 liten rödlök
Sammanlagt 3/4 dl svarta kalamataoliver + cocktailkapris
1 dl parmesan i flagor
Marinad:
1/2 dl olivolja
2 msk balsamvinäger (gärna sherryvinäger)
1 msk kinesisk soja
>1 tsk grillkrydda
>1 tsk paprikapulver
2 tsk timjan
2 tsk rosmarin
2 tsk vitlökspulver
ca 1 tsk salt
ca 1 tsk svartpeppar
Godaste vitlökssåsen:
100 gram naturell färskost (som philadelphia)
1 dl majonnäs (hemmagjord eller Hellmans)
0,75 dl gräddfil
1/2 vitlök solo eller 2 vitlöksklyftor
salt och nymalen svartpeppar.
ev. 1-2 msk sweet chili