Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Svamptoast (LCHF, Glutenfri)


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2-4

Ingredienser

1 sats ostbröd (gjorde fyra bröd av receptet)
250 g champinjoner
2 schalottenlökar
1/2 msk konjak
salt & svartpeppar
1/2 dl vispgrädde
1/21 dl riven parmesan


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr.
Skiva champinjonerna, finhacka löken.
Låt svetta ut i smör på medelvärme. När svamp och lök fått färg, häll på konjak. Sedan grädde.
Lägg svampröran på brödet och strö osten över.
Gratinera i ca 5-8 minuter tills osten smält.
Koka ihop tills stuvningen tjocknat, häll eventuellt på mer grädde. Kan ta en 15 minuter.