Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ädelostfylld kycklingfilé


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Totaltid: 30

Ingredienser

  • 2 stora kycklingfiléer
  • 60 gr ädelost
  • 3 msk soja
  • 3 msk smör eller rapsolja /kokosolja utan smak
  • salt, peppar
  • 2 tsk torkad dragon
  • 1 dl grädde
  • 1 tsk mortlad rosépeppar

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr.
  2. Blanda soja och matfett i en skål. Lägg ett djupt snitt horisontalt i filéerna, pensla filéerna på insidan med blandningen. Salta och peppra. Lägg osten i varje snittyta och tryck ihop. Pensla med blandningen och salta och peppra. Krydda med dragon och rosépeppar.
  3. Häll grädden runt om kycklingarna och tillaga i ugn i ca 30-40 minuter. Servera med valfritt tillbehör.
  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 25

Näringsinnehåll

  • Portioner: 2