Smörstekt brioche är ett plock som imponerar utan att vara krångligt.
Här får du två varianter – en med gruyere och sardell, och en med crème fraiche, löjrom, rödlök och dill. Perfekt som förrätt, till bubbel eller när du vill bjuda på något extra gott i minglet! MUMS!
Hej på er och skön fredag!
Här hemma har Michelle & Millie precis kommit hit och jag och Michan ska till IKEA och handla.
Sen sover de över. Vår Alice fyller 17 idag så det blir lite familjemys ikväll.
I går kom adventskalendern! Är ju länge till december men tiden går fort som vi vet!
12 olika och unika bubblande viner fördelade på 24 flaskor om 20 cl vardera.
En guide för vinprovning medföljer, kul!
I går var jag och syrran på ett kul event på Pellegrino så vi sågs först här hemma på lite bubbel & plock.
Jag gjorde smörstekt brioche med gruyere & sardell (tips av louise laurenius) och smörstekt brioche med creme fraiche, löjrom, rödlök och dill.
SÅ gott och trevligt!
Iväg ut i solen och mötte upp Erika & Malin
Sedan vidare till eventet där vi sammanstrålade med Patzy.
Finfin kväll med favorittjejer ♥️