Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Smörrebröd med lax- och potatisröra med löjrom


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

4 skivor havrebröd eller rågbröd
200 g kallrökt lax
3 hårdkokta ägg
2 kalla kokta potatisar, skinnet på.
1/2 hackad gul lök
2 msk färsk hackad dill
2 msk färsk hackad persilja
1/2 dl majonnäs
1 msk citronsaft
rivet skal av 1/2 citron
Salt och peppar
1 handfull mörkgrön bladsallad
4 tsk löjrom


Instruktioner

Hacka lök, ägg, potatis och skär laxen i mindre bitar. Blanda med dill, persilja, majonnäs, citron- och citronskal. Smaka av med salt och peppar Montera på brödet och lägg lite bladgrönsaker på och sedan röran. Garnera med citronskivor och löjrom.