Ingredients
- 100 g solroskärnor
 - 30 g linfrön
 - 35 g melonkärnor
 - 20 g nyponskalsmjöl
 - 1 tsk brödkryddor
 - 1 tsk havssal
 - 50 g boveteflingor
 - 60 g rismjöl
 - 160 g bovetemjöl
 - 25 g pyslliumfröskal
 - 10 g ekojäst
 - 6 dl kallt vatten
 - 50 g mörk sirap eller ekologisk rissirap
 
Instructions
- Blanda de torra ingredienserna.
 - Rör ut jästen och sirapen i det kalla vattnet.
 - Vispa ihop allt med elvisp i 5 minuter.
 - Sätt ugnen på 175-180 gr r. Smörj en sockerkasform/brödform med eko kokosfett.
 - Häll över smeten i formen och strö lite boveteflingor ovanpå. Låt jäsa under bakduk i minst 2 timmar.
 - Grädda sedan i nedre delen av ugnen i 75 minuter.
 - Låt brödet svalna innan det skärs upp.
 
- Prep Time: 10
 - Cook Time: 75
 
Nutrition
- Serving Size: 20
 

