Skriv ut

Carbonara


Scale

Ingredienser

  • 2 paket bacon
  • 1 stor gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 äggulor
  • 12 dl riven parmesan
  • 1/2 dl vispgrädde
  • salt, svartpeppar
  • bladpersilja till servering

Instruktioner

  1. Klipp baconet i mindre bitar och lägg i panna. Efter ett tag blanda ner finhackad lök och vitlök.
  2. Blanda ihop på medelstark värme, löken ska inte få så mycket färg.
  3. Vispa ihop ägg, riven parmesan och vispgrädde. Salta och peppra.
  4. Koka pastan alt riv zucchinin och blanda sedan ner i baconfräset, rör ner ägg och ostsmeten.
  5. Jag hade även i lite broccoli, också gott!
  6. Servera gärna med lite bladpersilja och nymalen svartpeppar!


Näringsinnehåll

  • Portioner: 4