Ingredienser
- 1 kilo kycklingfiléer
- 150 gr tunn rökt skinka
- 250 gr Emmentaler ost
- 3 dl creme fraiche
- 200 gr. naturell färskost (typ philadelphia)
- 2 dl vispgrädde
- 2 msk dijonsenap
- 1 tsk paprikapulver
- 1 knippe bladpersilja
- 1–2 dl riven parmesanost
- salt, vitpeppar
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 g.
- Strimla kycklingfiléen och lägg i ugnsform. Salta och peppra. Strimla skinkan och lägg ovanpå.
- Fördela ostskivorna ovanpå.
- Koka upp creme fraiche, färskost, grädde, senap och paprika. Smaka av med salt och vitpeppar.
- Rör ner grovklippt bladpersilja.
- Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå.
- Sätt in i ugnenn och gratinera i ca 20 minuter.
- Ät och Njut! =)
Näringsinnehåll
- Portioner: 6