Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kokt kassler med pepparrotssås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredienser

  • 1 bit nätad benfri kassler (ca 800 g)
  • 3 morötter
  • 1 lagerblad
  • 1 nypa salt
  • 125 g Cantadou Pepparrot
  • 3 dl grädde
  • 2 tsk riven pepparrot på burk
  • salt och vitpeppar


Instruktioner

Lägg kasslern med nätet kvar i en större kastrull.
Lägg i morötter, salt och lagerblad och häll på vatten så att det täcker. Koka kasslern under lock i ca 15 min.
Tag upp kasslern, tag försiktigt bort nätet och skiva kasslern i skivor.
Under tiden gör såsen. Koka upp grädde med färskost, smaka av med salt, peppar och pepparrot.
Servera med valfritt tillbehör som kokt potatis eller blomkål och grönsaker.

Nutrition

  • Serving Size: 4