Skriv ut

Kokosstänger PALEO / LCHF


Scale

Ingredienser

  • 2,5 dl ekologiska kokosflingor
  • Ca 3/4 dl krämig kokosmjölk
  • 1 tsk vaniljessens (vaniljpulver gör kokossmeten brunare)
  • (lite färsk limejuice) – jag tycker det är gott med kokos!
  • Sötning efter smak!
  • 4 msk RAW kakao
  • Ca 1 dl kokosolja
  • + lite sötning efter smak

Instruktioner

  1. Rör ihop kokosflingor med kokosmjölk och sötning.
  2. Platta ut till en ca 2 cm hög platta på smort bakplåtspapper i en form (better be safe så det inte fastnar). Skär stänger och ställ in i frysen.
  3. När de stelnat så är de redo för chokladöverdraget.
  4. Smält kakao, kokosolja och din sötning i en kastrull och doppa sedan stängerna i chokladsmeten.
  5. Förvara i kylskåpet.


Näringsinnehåll

  • Portioner: 5