Filet-O-Fish med Tartarsås

av Åse

Ibland vill man bara ha något snabbt och detta är en hemmavariant på McDonalds Filet-O-Fisk – Fiskburgare!
Vi har alltid  sprödbakad torsk i frysen och i går svängde jag ihop en tartarsås som smakar i princip exakt som den på Donken!

Jag tillagar torsken i vår Airfryer och när de är klara så lägger jag på en skiva cheddarost så smälter den på eftervärmen.

Här kommer receptet på Tartarsåsen! Givetvis lika god till annan fisk, med eller utan panering 😉

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Filet-O-Fish med Tartarsås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

Tartarsås:
1 dl majonnäs
2 msk finhackad smörgåsgurka
1 msk finhackad gul lök
1 ½ tsk kapris (hackad)
½ tsk torkad persilja
¼½ tsk senapspulver
½ tsk ättika (12%)
(½ tsk socker) – valfritt!
1 nypa salt (valfritt, beroende på majonnäsens sälta)
Ev. ½ tsk vatten om du vill ha en lite tunnare konsistens


Instruktioner

Blanda alla ingredienser noggrant i en skål.
Låt stå i kyl minst 15 minuter så smakerna sätter sig – gärna längre.

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

Min kod 56KILO ger 20% rabattALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.