Ibland vill man bara ha något snabbt och detta är en hemmavariant på McDonalds Filet-O-Fisk – Fiskburgare!
Vi har alltid sprödbakad torsk i frysen och i går svängde jag ihop en tartarsås som smakar i princip exakt som den på Donken!
Jag tillagar torsken i vår Airfryer och när de är klara så lägger jag på en skiva cheddarost så smälter den på eftervärmen.
Här kommer receptet på Tartarsåsen! Givetvis lika god till annan fisk, med eller utan panering 😉
Skriv ut
Filet-O-Fish med Tartarsås
Ingredienser
Tartarsås:
1 dl majonnäs
2 msk finhackad smörgåsgurka
1 msk finhackad gul lök
1 ½ tsk kapris (hackad)
½ tsk torkad persilja
¼–½ tsk senapspulver
½ tsk ättika (12%)
(½ tsk socker) – valfritt!
1 nypa salt (valfritt, beroende på majonnäsens sälta)
Ev. ½ tsk vatten om du vill ha en lite tunnare konsistens
Instruktioner
Blanda alla ingredienser noggrant i en skål.
Låt stå i kyl minst 15 minuter så smakerna sätter sig – gärna längre.
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
