Skriv ut

Croque Monsieur (Toast) LCHF

  • Författare: Åse

Scale

Ingredienser

1 ägg
125 gr (halv liten burk) keso
3/4 msk fiberhusk
nypa salt
2 skivor ost
rökt, smakrik skinka
tomat
dijonsenap
ekologiskt kokosfett/olja att steka i alt smör


Instruktioner

Vispa ihop ägg, keso, fiberhusk och en nypa salt med stavmixern.
Hetta upp 1 msk kokosfett i panna och klicka ut 2-3 plättar. Sänk till medelvärme och låt plättarna få fin färg på ena sidan (ca 4-5 min)
Vänd dem och platta ut smeten med baksidan av en stekspade. Låt steka 2-3 minuter innan de vänds igen. Lägg på osten på vars en plätt och sedan skinka, tomat och dijonsenap och lägg på ena plättan. Låt gå ett tag till i pannan.

Lägg upp, servera och hoppas det smakar!