Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolate Pot de Creme


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

  • 225 gr. mörk choklad
  • 3 rumstempererade ägg
  • 1 tsk vaniljessens eller vaniljpulver
  • 1 1/2 dl hett starkt kaffe
  • 1/2 tsk Santa maria pepparkakskryddor


Instructions

  1. Grovhacka chokladen och lägg i mixern tillsammans med ägg, vanilj och pepparkakskryddor.
  2. Kör på medelkraft tills allt gått ihop ordentligt.
  3. Fyll på med det heta kaffet genom inmatarlocket och kör i ca 1 minut tills det blivit en tjock krämig smet. Fyll åtta små formar och ställ kallt i ca 4 timmar.

Nutrition

  • Serving Size: 8