1 huvud romansallad + lite andra bladgrönsaker som ruccola, spenat
1 avokado
4 sparrisar
1/2 lime
0,75 dl creme fraiche
Färsk koriander
kokosolja eller olivolja att steka i.
Instruktioner
Putsa kycklingen.
Rör ihop ingredienserna till marinaden och spara ca hälften till dressing (eventuellt lite mindre)
Marinera kycklingen i resten och ställ kallt i en timme.
Grilla kycklingen tills den ser klar ut, alternativt stek den på ganska hög värme i lite olja i panna.
Låt vila 5-10 min under aluminiumfolie.
Skär paprikan i bitar, klyfta löken, skär sparrisen i bitar, stek på ganska låg värme till grönsakerna mjuknat.
Lägg upp romansalladen, ruccola/spenat på tallrik. Skär avokadon i remsor och lägg upp, häll över lite dressing, lägg på de stekta grönsakerna, limeklyftor och lite färsk koriander.