Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Champinjoncrêpes med skinka (LCHF)


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 1 sats Pannkakor
  • 1 gul lök
  • 250 g champinjoner
  • 200 gr. rökt strimlad skinka
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 svampbuljongtärning
  • ev. salt och peppar
  • 2 dl riven prästost
  • smör

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Strimla skinka, finhacka lök och skiva champinjoner.
  3. Fräs allt i smör. Häll på grädden och smula i buljongen och låt koka ihop till en krämig sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smörj en ugnsform och fördela smeten på varje pannkaka och vik sedan ihop dem och lägg i formen. Strö osten ovanpå och gratinera i ca 15 minuter.
  • Förberedelsetid: 20
  • Tillagningstid: 20

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4