Skriv ut

Champinjoncrêpes med skinka (LCHF)

  • Författare: åse Falkman Fredrikson
  • Förberedelsetid: 20
  • Tillagningstid: 20
  • Totaltid: 40

Scale

Ingredienser

  • 1 sats Pannkakor
  • 1 gul lök
  • 250 g champinjoner
  • 200 g rökt strimlad skinka
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 svampbuljongtärning
  • ev. salt och peppar
  • 2 dl riven prästost
  • smör

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Strimla skinka, finhacka lök och skiva champinjoner.
  3. Fräs allt i smör. Häll på grädden och smula i buljongen och låt koka ihop till en krämig sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smörj en ugnsform och fördela smeten på varje pannkaka och vik sedan ihop dem och lägg i formen. Strö osten ovanpå och gratinera i ca 15 minuter.


Näringsinnehåll

  • Portioner: 4