Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Arrabbiataakyckling med vitkålsspaghetti


Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 burk Arrabbiata
  • ca 150 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl vitt vin
  • slt och peppar
  • 1/2 vitkålshuvud
  • 1 grönsaksbuljong
  • smör eller olja att steka i

Instruktioner

  1. Finhacka löken och vitlöken och stek tillsammans med svampen i stekpanna.
  2. Rör ner kycklingköttet (plockat i bitar) tillsammans med tomatsåsen, vinet och smaka av med salt och peppar.
  3. Låt puttra ihop i några minuter.
  4. Under tiden, koka upp vatten med en buljongtärning och förväll vitkålsstrimlorna tills de är ”al dente”
  5. Servera riven parmesan till! NOMNOM!

Nutrition

  • Serving Size: 4